Annonce
#72timer

Vores mål er at give Hus Forbi en halv million kroner: Sådan donerer lokale virksomheder

Ti frivillige starter i morgen deres liv som hjemløs i tre døgn. Læs i artiklen, hvordan din virksomhed kan være med til at støtte Hus Forbis arbejde. (Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix)

Hus Forbi fylder 25 år, og ud over vores journalistiske fokus på hjemløse den næste tid, har vi også besluttet os for, at vi vil give den corona-trængte organisation en flot jubilæumsgave. En halv million kroner. Penge, der skal samles ind fra nu, og i de tre døgn vores 10 frivillige hjemløse er på gaden på Amager, i Vanløse, på Vesterbro, på Nørrebro, i Nordvest, Sydhavnen, Valby, Frederiksberg, Østerbro og Indre by.

Pengene går til to konkrete projekter: Projekt Tandfeen, som er en pulje penge til hjemløses tandlægebesøg, samt Et Måltid Om Dagen som er et helt nyt projekt og netværk mellem Hus Forbi og virksomheder, der sammen sikrer hjemløse, ja, ...et måltid om dagen.

To konkrete projekter, hvor pengene går direkte til hjemløse, og i den grad skaber livskvalitet.

Annonce

Sådan donerer virksomheder

Virksomheder kan donere ved at sende en email til 72timer@husforbi.dk og skrive det beløb man ønsker at donere - og skriv også gerne hvilket af de 10 geografiske områder pengene skal øremærkes, hvis dette ønskes. Herefter sender Hus Forbi en faktura retur.

Da Hus Forbi fylder 25 år, vil alle virksomheder der donerer femogtyve hundrede kroner eller mere, få deres firmanavn med på listen i den artikel vi bringer efter #72timer er slut, som reklamesøjle for alle de virksomheder der generøst har doneret. Derudover vil vi løbende i de tre døgn, på den lokale LIV-facebookside fortælle hvilke virksomheder der donerer med navns nævnelse samt tagging, hvis dette er muligt.

Hvis man som virksomhed ønsker at donere anonymt, skriver man blot dette i emailen til 72timer@husforbi.dk

Annonce

Sådan støtter private

Køb en avis af din lokale Hus Forbi-sælger. That's it.

- For os er mødet med den hjemløse Hus Forbi-sælger det vigtigste. At man møder, og tager en snak med den lokale hjemløse. Det handler om anerkendelse og at opbygge en værdig relation mellem køber og sælger. Penge er vigtige, bevares - men der er nogle menneskelige relationer som er langt vigtigere for de hjemløse og for os. Så gå ned og mød din lokale sælger, siger Brian Sundstrup, der selv vil sidde ved tasterne og personligt behandle alle de mails der kommer ind fra lokale virksomheder på 72timer@husforbi.dk

www.etmaaltidomdagen.dk

www.husforbi.dk/om/tandfeen/

10 lokalmedier, 10 hjemløse

Hovedstadens Mediehus udgiver 10 lokalmedier, og hvert medie sender en frivillig hjemløs på gaden i tre døgn. Fra 28. april kl.12.00 til lørdag 1. maj kl.12.00. I de tre døgn vil vi blandt andet forsøge at samle en halv million kroner ind i jubilæumsgave til Hus Forbi. Følg med på:

Butikkernes og virksomhedernes donationer går direkte til Hus Forbis nyeste tiltag 'Et måltid om dagen', samt til projektet 'Tandfeen - du er smuk når du smiler'.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Samfund

Husker du Maria fra Glasvej?

Annonce