Annoncørbetalt indhold

Sådan sparer du op til udbetalingen på dit første boligkøb

Annonce

Når du skal ud og købe ny bolig, kræver det, at man selv lægger 5% af købsprisen til udbetalingen. Køber du eksempelvis en bolig til 1 million, skal du kunne lægge 50.000 kr til udbetaling. Det er dog ikke alle, der har sparet nok op til udbetalingen på deres drømmebolig. Derfor er det vigtigt at få opbygget en solid opsparing, så du hurtigere kan komme i gang med at realisere drømmen. Når du sparer op, viser det samtidig bankrådgiveren, at du er i stand til at følge et budget, hvilket stiller dig i et bedre lys, når du skal låne penge i banken. I denne artikel får du en håndgribelig guide til, hvordan du kickstarter din opsparing, ved at følge disse 3 trin. 

Annonce

Hvor meget skal du spare op? - Find det rette boliglån

Inden du begynder at spare op, er det vigtigt at danne dig et overblik over, hvad du reelt set har råd til at købe, ud fra den indtægt du har. Næste skridt er at finde ud af hvilken bank, der tilbyder det mest fordelagtige lån i forhold til din situation. Her er det en god idé at indhente så mange lånetilbud så muligt, så du kan sikre dig det billigste boliglån. Samtidig kan du benytte dig af en boligkøbsberegner, så du nemt kan finde ud af, hvor meget du kan købe bolig for. 

Annonce

Lav en plan for din opsparing 

For at gøre opsparingsprocessen mere overskuelig, er det vigtigt at lægge en plan for din opsparing. Uden en plan, kommer man nemt til at bruge pengene på andre ting. Så her skal du tage stilling til, hvor meget du ønsker at lægge til side hver måned - og med hvilken tidshorisont? Når der er styr på planen, kan du oprette en særskilt konto, der er dedikeret til din boligopsparing. For eksempel kan du navngive din opsparing “udbetaling til drømmeboligen”. Fordelen ved dette er, at du hele tiden kan se, hvor tæt du er på målet - og undgår at bruge pengene på andre fristende ting. Derefter kan du lave en automatisk overførsel fra din lønkonto til din opsparing, så du ikke skal minde dig selv om at få det gjort.     

Annonce

Læg et budget og se hvor du kan spare

Det kan være svært at finde penge til opsparing, men de fleste har nogle forbrugsvaner, der er mulige at nedjusterer på. En typisk vane er køb af to go-kaffe på vej til arbejde. Denne vane kan nemt brydes, ved at tage kaffe med hjemmefra eller blot ved at skære ned på forbruget. Undersøg om du kan droppe nogle af dine streamingstjenester, og se om du kan dele abonnementer med familie og venner. Spar også penge på tøj og sko, ved at købe brugt. Et godt praktisk råd til at holde motivationen oppe, er at spørge dig selv, når du står i butikken “har jeg virkelig brug for denne ting lige nu?”. Er det en nødvendighed, eller er det bare godt at have? Hvis det bare er “nice to have”, så er det i det en oplagt mulighed for at spare. 

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vesterbro

Der er lort i buret på Boulevarden

Klumme

Revykongens villa

Natur

Lille padde kan forsinke fælledbyggeriet

Erhverv

Biografejer: 2021 bliver et kanonår

Klumme

Sognepræst: Jeg løber ad helvede til

Annonce