Annoncørbetalt indhold

Skal du flytte hjemmefra?

Er du på vej til at flytte fra reden og har brug for at få par tips til, hvordan du skal indrette dit nye værelse eller hjem? Måske kigger du bare med for at få lidt inspiration til dit hjem og blive lidt klogere på, hvad der rører sig i interior verdenen? Uanset hvad, så er det dejligt, at du læser med her, og vi byder dig et varmt velkommen til. Det der boligindretning kan til tider være virkelig svært at finde hoved og hale i især, når det handler om sin første gang. Læs med her og få et par tips og tricks, så dit nye hjem er med på noderne og tager sig ud på  bedste vis.

Farver

Farver er simpelthen den vigtigste spiller på banen, når vi snakker om boligindretning. Det handler derfor om finde den palet, som man vil følge eller se på hvilke farver, der fungerer sammen i det specifikke hjem. Man skal nemlig være meget bevidst om, at alle farver ikke passer sammen, og at alle farver heller ikke kan passe ind i enhver lejlighed eller ethvert hjem. Først er det vigtigt at have øje for lysniveauet i det rum, som man ønsker at indrette. Nogle vinduer giver nemlig ikke meget sol, og det betyder, at rummet formentlig bliver mørkt, og man skal derfor ikke fylde det med mange mørke møbler eller farver, da det kan komme til at føles meget småt. I et meget lyst rum er det altid godt med nogle forskellige strålende farver. Det kan man f.eks. inddrage ved at finde en masse forskellige farvede plakater, som kan hænge på væggene. Farvede stole til et træbord eller farvet sengetøj. Kun fantasien sætter grænser. 

Annonce

Former

Udover farver spiller former også en kæmpe rolle i boligindretningen. Det duer ikke at fokusere for meget på firkantede genstande, da for mange kanter og lige linjer giver en mærkelig følelse i kroppen. Derfor skal de lige linjer blandes med nogle runde former hist og her, hvilket eksempelvis kunne være et rundt bord ved siden af sofaen eller en stor krukke med en dejlig plante i hjørnet af rummet. Derudover findes der også utroligt mange husholdninger, som gør brug af de runde spejle, hvilket giver den bedste dimension til en éntre eller en spisestue, fordi det for det første er rundt, men også fordi det fungerer lidt som et vindue. Prøv dig ad og lad dig inspirere!

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

Annonce
Alarm112

24-årig kendt skyldig i forsøg på terror

Annonce
Annonce
Alarm112

Tre biler på Nørrebro i København blev ramt af skud

Annonce
Forsiden netop nu
Indland

Region Hovedstaden vedtager undersøgelse af 112

Alarm112

Ældre kvinde fundet død i røgfyldt lejlighed

Indland

Syv ud af 6161 mistede 112-opkald er indberettet i hovedstaden

Indland

Tidligere teaterchef Henrik Bering Liisberg er død efter sygdom

Alarm112

Filmmand fængslet i 13 dage for mistanke om vold mod forfatter

Indland

Madredaktør kalder tredje stjerne til Noma helt fortjent

Erhverv

Nye arbejdsnedlæggelser: Sygeplejersker fortsætter protester

Indland

Akutberedskab har kendt til mistede 112-opkald i over to år

Indland

København finder penge til sundhedstjek af hjemløses hunde

Sport

Mulighed for udvidelse af Parken skal undersøges

Alarm112

21-årig er fængslet efter drab på syrisk mand på Nørrebro

Annonce