Annoncørbetalt indhold

Slip for bekymringer omkring din pension

Pension

Denne artikel indeholder annonceret indhold.

Rigtig mange danskere går og bekymrer sig over deres pension fra tid til anden. Ofte handler bekymringerne overordnet set om, hvorvidt der vil være nok penge at bruge af, når tiden til at gå på pension kommer. Mange spekulerer også over, om de mon har den bedste ordning til den laveste pris.

Hvis du er en af dem, kan du med stor fordel læse med her i denne artikel, hvor vi kigger nærmere på dine muligheder.

Annonce

Peter Lindblad – manden bag APC Forsikringsmæglere

Peter Lindblad er manden bag Danmarks største forsikringsmægler, APC Forsikringsmæglere. Han har på kun 13 år formået at skabe en succesfuld virksomhed, der i dag er landets største af sin slags. Det skyldes blandt andet, at Peter Lindblad selv har stor erfaring fra tidligere stillinger i pensionsbranchen, og at han derved har kunnet identificere de problemstillinger og udfordringer, den meget komplekse pensionsjungle er forbundet med.

Læs om stifteren af APC Forsikringsmæglere og bliv klogere på, hvordan virksomheden i dag er blevet så succesfuld, og hvordan den lige netop kan hjælpe dig med at optimere din nuværende pensionsordning.

Annonce

6 fordele ved at lade APC Forsikringsmæglere optimere din pension

Der er rigtig mange gode grunde til, hvorfor du lige netop bør lade APC Forsikringsmæglere gennemgå din nuværende pensionsordning med henblik på en optimering, så du kan få mest muligt ud af dine penge.

  1. Du kan spare penge på omkostninger og gebyrer og dermed få mere i pension
  2. Du kan få overvåget din pension, så du altid er sikker på at have den bedste løsning
  3. Du får varetaget dine personlige interesser – ingen andres
  4. Du får hjælp til at slippe ud af pensionsjunglen og de mange skjulte gebyrer
  5. Du kan frit vælge blandt alle relevante pensionsselskaber
  6. Du kan benytte dig af en sammenligningsmaskine, der finder den bedste pensionsordning for dig

Lyder det som noget for dig? Har du svært ved at finde rundt i pensionsjunglen, og er du bekymret for, at du betaler for meget i skjulte gebyrer og omkostninger, end du egentlig behøver? Kunne du tænke dig at få gennemgået din nuværende pensionsordning af en uvildig rådgiver, så du kan være sikker på at få et konkret svar, som du kan stole på?

Få fordelene ved at have din pension hos APC Forsikringsmæglere.

Annonce

Er det trygt at vælge APC Forsikringsmæglere?

APC Forsikringsmæglere er en virksomhed med en utrolig sund økonomi. Deres kunder har blandt andet pensionsmidler for samlet set mere end 20 mia. kroner, og virksomheden har selv en omsætning, der snart runder de 170 mio. kroner.

Du kan selv holde dig opdateret omkring de vigtigste nøgletal for APC Forsikringsmæglere. Det kan du gøre hurtigt og nemt ved at se nøgletal for APC Forsikringsmæglere online.

Denne artikel indeholder annonceret indhold.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

Alarm112

Ung biografansat er blandt de dræbte i Field's

Annonce
Alarm112

Det ved vi om skudangrebet i Fields: 22-årig er sigtet for tre drab og syv drabsforsøg

Annonce
Alarm112

Øjenvidner til skyderi i Fields fortæller om panik og frygt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Alarm112

Harry Styles er knust over skyderi og føler med familierne

Alarm112

Tiltalt i sag om 300 kilo kokain har været på flugt i et år

Tour de France

Touren spærrer: Brandmænd til fods og paramediciner på cykel

Indland

Første krisecenter for alle LGBT-personer åbner tirsdag

Alarm112

Betjent frifundet for at posere med død mand på Snapchat

Alarm112

Betjent undersøges i sag om 13 ulovlige ransagninger

Annonce