Annonce
Samfund

Sorg, romantik og 'den eneste ene': Kærlighedens mange vinkler

Pia Søltoft, der er sognepræst og Søren Kierkegaard-ekspert, er en af de foredragsholdere, der sætter fokus på de mange sider af kærligheden. Pr-foto

Kærlighed har mange aspekter og vinkler, der kan være relevante at tage fat i. Netop dette er omdrejningspunktet i en række højskoleforedrag i Davids Kirke, hvor erfarne foredragsholdere kommer forbi og deler ud af deres forskellige udlægninger af kærlighed.

Næste foredrag hedder 'Kærlighed, ægteskab og ritual' og afholdes af sognepræst Helle Bundgaard Poulsen torsdag 22. oktober. Udgangspunktet vil være længslen efter den romantiske tosomhed til trods for, at statistikkerne peger mod mange alternativer til den såkaldte kernefamilie.

Efterfølgende tager sognepræst Mikkel Wold fat i emnet 'Kærlighed og sorg' torsdag 5. november. Hvad sker der eksempelvis, når sorgen står alene tilbage - og hvordan er vores forhold til at være sørgende?

Sidste foredrag finder sted torsdag 19. november, hvor sognepræst og Søren Kierkegaard-ekspert Pia Søltoft tager udgangspunkt i filosoffens tekster om kærlighed. Her argumenterer hun for, hvordan disse tekster er et opgør med vores selvkonstruerede syn på kærligheden til 'den eneste ene'.

Foredragene er gratis og begynder klokken 19.30 i Davids Kirke på Koldinggade 11.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Samfund

Husker du Maria fra Glasvej?

Annonce