Annoncørbetalt indhold

Sponsoreret: Mangler du selskabslokaler? Prøv Café Sommerfuglen

Selv om det udefra ser ud som om, her er fyldt, er der altid plads til et selskab mere, forsikrer Ihsan Coskun, der har været indehaver af Café Sommerfuglen i 10 år og i branchen i 25 år.

”Der er måske mange, der ikke tænker over det, men vi kan være 50 mennesker i caféen og så er der også plads til 30 i selskabslokalet,” fortæller han, der ud over caféens brunch og menukort har særlige menuer til selskaber.

”Jeg er selv i køkkenet og har en tjener til at passe caféen. Vores mad er mere restaurantmad end almindelig cafémad, og man kan selvfølgelig bytte ud i menuerne, og få det lige som man vil have det,” lover kokken. Han har allerede i dag alle slags selskaber i Café Sommerfuglen; konfirmationer, barnedåb, fødselsdage og begravelser.

Kendte rammer

Café Sommerfuglen har eksisteret i godt 20 år, og før da har stedet været kinesisk restaurant og endnu tidligere bodega på hjørnet af Valby Langgade og Annexstræde.

”Jeg tror, at det er en af Valbys ældste udskænkningssteder. Det kan jeg også høre, når vi har selskaber, så fortæller farfar familien om dengang, han spillede billard på bodegaen,” smiler Ihsan Coskun.

Også for Valbys nye indbyggere

Mange af Café Sommerfuglens kunder kommer langvejs fra. Han nævner selv Brønshøj, Roskilde og Hillerød. Ihsan Coskun vil gerne gøre opmærksom på mulighederne for at bruge cafeen som selskabslokale over for de mange nye indbyggere i Valby fra for eksempel Grønttorvet.

”Folk kommer jo også til Valby for at opleve for eksempel Nordisk Film, og de finder vej til mit brunchbord. Valby-borgerne kommer her mere senere på dagen og om aftenen. Det går godt, men der er altid plads til flere,” slutter Ihsan Coskun.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Corona

Manipulerer politiet med tallene? Video dokumenterer langt flere demonstranter end politiet oplyser

Byudvikling

Dysten om det grønne Nordhavn

Annonce