Annonce
Corona

Stigende smittetal i hovedstaden: Nu intensiverer politiet indsatsen

Politiet på et tilsynsbesøg på Islands Brygge. Foto: Københavns Politi
Annonce

Smittetallet stiger i hovedstadsområdet, og tirsdag 1. december blev der varslet en række nye restriktioner, der skal sikre, at corona-pandemien ikke løber løbsk i den kolde tid.

Ud over de nye restriktioner får den nuværende situation også Københavns Politi til at justere indsatsen og være mere synlige.

-  Vi vil i den kommende tid intensivere vores indsats. Det betyder, at vi vil være synligt til stede i bybilledet, hvor vi fører tilsyn med, at sundhedsmyndighedernes regler og retningslinjer overholdes, pointerer Anne Tønnes, politidirektør i Københavns Politi, i en pressemeddelelse.

Allerede på selve dagen, hvor de nye restriktioner blev præsenteret, påbegyndte Københavns Politi deres intensiverede indsats med adskillige besøg hos de mange beværtninger, butikker og spisesteder i hovedstaden.

- Tirsdag gik vi i gang med at genbesøge barer, restauranter og caféer i byen for at sikre, at de husker reglerne om at lukke klokken 22, ligesom vi fortsat holder øje med, at der ikke sælges alkohol mellem klokken 22-05 i kiosker, supermarkeder og så videre, fortæller Anne Tønnes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vesterbro

Der er lort i buret på Boulevarden

Natur

Lille padde kan forsinke fælledbyggeriet

Klumme

Revykongens villa

Klumme

Sognepræst: Jeg løber ad helvede til

Erhverv

Biografejer: 2021 bliver et kanonår

Byliv

Stor donation skal løse problemet på Anker Jørgensens Plads: Nu kan vi gøre en forskel

Annonce