Annonce
KøbenhavnLIV

Stor triumf for hypet restaurant: To Michelin-stjerner til Refshaleøen

Annonce

Eksperter havde spået, at Alchemist på Refshaleøen ville få to Michelin-stjerner ved mandagens stjerneregn - og de fik ret.

Det hører til sjældenhederne, at en restaurant suser direkte ind i Michelin-guiden over verdens bedste restauranter med to fuldfede stjerner. Det var ikke desto mindre, hvad der skete mandag aften, hvor den franske guide for madører kastede stjerner efter restauranterne i Norden.

Alchemist, der genåbnede i efteråret på Refshaleøen, scorede to stjerner. En triumf for køkkenchef Rasmus Munk, der som navnet på restauranten antyder, gør sig i den eksperimenterende gastronomi. Restauranten er siden genåbningen blev rost til skyerne, og derfor var det ventet, at Michelin ville sætte Alchemist på den gastronomiske stjernehimmel.

Det lykkedes derimod ikke for Noma at erobre den tredje Michelin-stjerne. I København er det fortsat kun Geranium, der kan smykke sig med tre stjerner.

To restauranter måtte lide den tort at miste deres stjerne: Studio at the Standard og Era Ora på Christianshavn er ikke med i 2020-udgaven af Michelin-guiden.

HER ER STJERNERNE I KØBENHAVN OG PÅ FREDERIKSBERG:

Geranium ***

Noma **

AOC **

Kadeau **

Alchemist **

Alouette *

Formel B *

Kiin Kiin *

Kokkeriet *

Kong Hans Kælder *

Marchal *

108 *

Relæ *

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Frederiksberg

På bunden af sagosuppen

Annonce