Annonce
Genbrugsstation

Sydhavnens ukendte genbrugscenter byder på gratis frokost

På Sydhavnens Genbrugscenter bliver flere af byens ressourcer genanvendt og genbrugt. Yderligere rummer genbrugsstationen salg, tilbud og aktiviteter, som understøtter genbrug og bæredygtighed. Foto: Lars Thornblad
Annonce

Siden 2018 har Sydhavnens Genbrugscenter haft beliggenhed på Bådehavnsgade. På genbrugsstationen bliver flere af byens ressourcer genanvendt og genbrugt. Yderligere rummer Sydhavnens Genbrugscenter salg, tilbud og aktiviteter, som understøtter genbrug og bæredygtighed. Men det bemærkelsesværdige er, at flere af byens borgere ikke har kendskab til deres lokale genbrugsstation.

I området færdes flere lokale håndværkere - dog er der heller ikke mange håndværkere, der har kendskab til stedet, men nu skal Sydhavnens Genbrugscenter for alvor på kortet i Sydhavnen. Derfor vil ARCs genbrugsvejledere være ude af sengen tidligt tirsdag 6. oktober - både for at møde håndværkerne klokken seks om morgen ved Sydhavns byggemarkeder, men også for at invitere på gratis frokost klokken 11 samme dag.

Der vil være sandwich til de første 150 gæster. Man er også velkommen til at kigge forbi Sydhavn Genbrugscenter for at gå på opdagelse i genbrugsbutikken. Adressen er Bådehavnsgade 50, 2450 København SV. Åbningstiden er fra 10-17 om tirsdagen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klumme

Stoffer gemt i te og kager

Vesterbro

En snak om: Sorg og selvmord

Klumme

Jeg går helt fra snøvsen

Klumme

Den største beslutning

S-SPILLET OM KØBENHAVN

Jeppe Kofod giver pengene tilbage 150 gange, men Rosenkrantz-Theil er bookmakernes favorit

Annonce