Annoncørbetalt indhold

Tandlæger i København - Gode råd til at få et hvidt smil

Annonce

Vil du gerne have et Godt smil på Nørreport? Så skal du ikke lede længere. Du kan finde de bedste tandlæger på Nørreport og den bedste tandlæge på Frederiksberg, så drømmen om det flotte smil kan blive til virkelighed. Mangler du dog mere inspiration til, hvordan du selv kan hjælpe på at få flottere og hvidere tænder, så kan du i denne artikel finde tre gode råd, som kan hjælpe dig på vej.

Annonce

Drik mere vand

Vil du gerne have et hvidere smil, så skal du drikke en masse vand. Dette hjælper på hygiejnen i din mund generelt, og når du skruer ned for kaffen, sodavand og andre former for drikke, så mindsker du også de naturlige og kunstige farvestoffer, som kan give dine tænder et mere gult skær. Det er generelt sundt for vores krop at få godt med vand, og det er derfor en god ide at drikke minimum to liter vand om dagen, så man er sikker på at få nok. Du vil hurtigt kunne se en forskel, hvis du skifter eftermiddagskaffen og aftenkaffen ud med et glas vand. Dette er nemt og simpelt, og du kan gøre det selv, og det er billigere for pengepungen oveni. 

Annonce

Børst dine tænder

Dette er et råd, som de fleste har fået som børn. Man skal børste tænder minimum to gange om dagen, men dette kan for mange voksne godt gå i glemmebogen. Derfor er det en god ide at sørge for inden sengetid og efter morgenmaden, at man husker at børste sine tænder. Dette vil også mindske tandpine og på denne måde kan du også undgå mange tandbehandlinger. Her er det vigtigt at huske, at det ikke er ligegyldigt, hvilken type af tandbørster, som man køber. Ej heller tandpasta. Derfor er det en god ide at sætte tid af til at tænke på, hvordan hårdheden på ens tandbørste skal være, og hvordan man bedst kan lide sin tandpasta. På denne måde bliver det at børste tænder heller ikke til en sur tjans. 

Annonce

Stop med rygningen og snus

Vil du virkelig gerne have hvidere og pænere tænder, skal du følge et råd som de fleste professionelle tandlæger i København: på Nørreport og Frederiksberg vil give dig. Du skal stoppe med at ryge og tage snus. Nikotin og tjære i cigaretterne og i snussen ødelægger emaljen på dine tænder og giver dem et gulligt skær. Dette vil kunne ses tydeligt i flere år efterfølgende, og den bedste løsning er ved at stoppe helt. Det er generelt ikke sundt for kroppen at tage snus eller at ryge, men tænderne bliver hurtigt påvirkede, og din mundhygiejne falder i kvalitet. Derfor er det en god ide at kigge efter billige tandlæger, som kan hjælpe dig med vejledning og hjælp i forhold til at bekæmpe gulligheden efter rygning og snus-brug. 

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vesterbro

Der er lort i buret på Boulevarden

Natur

Lille padde kan forsinke fælledbyggeriet

Klumme

Revykongens villa

Erhverv

Biografejer: 2021 bliver et kanonår

Klumme

Sognepræst: Jeg løber ad helvede til

Byliv

Stor donation skal løse problemet på Anker Jørgensens Plads: Nu kan vi gøre en forskel

Annonce