Annonce
KøbenhavnLIV

Temauge: Bæredygtig hverdag - hvordan bliver jeg egentlig bæredygtig?

Miljøpunkt Amager og Kvarterhuset inviterer sammen indenfor til en uge med temaet 'Bæredygtig hverdag'. Pr-foto
Annonce

Miljø og klima er sammen med fællesskab og familie i den grad kommet på dagsordenen i de danske stuer under corona-pandemien, hvor der har været lidt ekstra tid for nogle til at reflektere lidt over hverdagens gang.

Miljøpunkt Amager og Kvarterhuset vil gerne støtte op om denne bevægelse væk fra det materielle og inviterer til en uge om 'Bæredygtig hverdag' i fællesskabet og familiens ånd. En uge med fokus på de punkter vi sammen, og hver for sig, kan gøre, for at gøre vores aftryk på jorden mere bæredygtigt.

Det er en uge spækket med alt fra børneteater om skrald, genbrugsworkshops for både børn og voksne til oplæg der inspirer og oplæg der gør dig klogere. Klogere på, hvad du eksempelvis slipper med ind i hjemmet af kemikalier. I kan også glæde jer til at lære mere om tangs fortræffeligheder, når seniorforsker i marin økologi Annette Bruhn fortæller om fremtidens magiske løsning: Tang.

Hele ugen kan i også opleve udstillingen om tøj, miljø- og klimaaftryk og genbrug i kvarterhuset foyer. Her kan i bliver overrasket, når i ser bunkerne af tøj gennemsnitsdanskeren bruger sammenlignet med andre nationaliteter.

Hvor og hvornår: Kvarterhuset Hemtelansdgade 3, 2300 Københavns S fra 24. - 31 oktober. Alt er gratis, men grundet corona skal i bestille billet på forhånd på billetto. Læs mere om arrangementet på: www.kvarterhuset.kk.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
JUL

Julemanden fra Tårnby: Jeg er arbejdsløs

Annonce
Forsiden netop nu
JUL

God weekend og tak for kaffe og brunkager

Debat

Lad os mødes i de lokale butikker og caféer

KULTUR

'Det skulle være den anden ungdom med fede fester, fri sex, cool karriere, søde, frække og gradvist mere selvstændige børn, og en barm, der stadig vækkede begejstring hos det modsatte køn. Troede vi.'

Vanløse

Werge stiller op til Folketinget

Debat

Ærgerligt med fugleøen

Nordvest

Kirsten på 80 år skriver julen ind

Debat

Ghettoplanen handler om børnene

Annonce