Annonce
KULTUR

To millioner i corona-støtte: - Vi har et brændende ønske om at holde liv i flest mulige spillesteder

Koncertfolket kan glæde sig over, at der er givet to millioner i corona-støtte til de lokale spillesteder. Arkivfoto: Christian Lilliendahl/Ritzau Scanpix
Annonce

Kultur- og fritidsudvalget i Københavns Kommune har uddelt lige over to millioner kroner til 14 københavnske spillesteder.

I slutningen af september uddelte kultur- og fritidspolitikerne akut driftsstøtte til en række coronaramte spillesteder.

Privatejede spillesteder kunne ikke få adgang til den akutte driftsstøttepulje, selvom de også var økonomisk pressede. Derfor besluttede udvalget at oprette en ny pulje til såkaldt aktivitetsstøtte, som alle spillesteder, der ikke var omfattet af akutpuljen, har kunnet søge.

- Mange spillesteder er fortsat hårdt ramt af coronarestriktioner, og i udvalget har vi et brændende ønske om at holde liv i flest mulige spillesteder. Med den nye coronastøttepulje sikrer vi, at en bred palette af københavnske spillesteder, der løfter en stor del af musiklivet i København, får mulighed for at gennemføre koncerter resten af året, siger kultur- og fritidsborgmester Franciska Rosenkilde (Alt.) i en pressemeddelelse.

De 14 spillesteder er Rævens Musik og Talent, Rust, Koncertforeningen JAZZiVÆRK, Bremen Teater, Musikforeningen 5-øren, OXY Magazine i samarbejde med Amager Bio, Klub Primi, High Voltage, Mojo, Worldscene Platform, Charlie Scott's Bar, Christianshavns Beboerhus, Zeppelin Rock Bar og Drop Inn.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Affaldet hober sig fortsat op på Frederiksberg

Rund dag

Et liv med malerpensler og filmstrimler

Byliv

Nyt om den bemandede legeplads ByOasen

Klumme

Skomagerbutikken der altid har ligget her

LEDER

Lad ikke vores butikker dø: Køb dine julegaver lokalt

Annonce