Annoncørbetalt indhold

Tre gode råd til styling af dit kontor

Annonce

Folk som har været eller er på arbejdsmarkedet kan nikke genkendende til, at vi bruger utroligt meget tid på kontoret i løbet af en normal uge. Det er kontoret, som danner rammerne for vores arbejdsniveau og vores generelle sundhed i løbet af arbejdstiden, og det er derfor vigtigt, at det er indrettet til at kunne imødekomme de mange forskellige behov, som vi måtte have til det, så vi kan gøre vores arbejde optimalt. Derfor får du i denne artikel tre gode råd til, hvordan du kan style dit konto, så du er sikker på, at det imødekommer dine behov på lange dage bag skrivebordet. Mangler du et kontor, kan du se forskellige typer af kontor til leje københavn k, så du kan få et godt sted at arbejde. 

Annonce

Imødekom dine ergonomiske behov

Det er hårdt at sidde bag et skrivebord hele dagen. Derfor er det vigtigt, at de møbler og forskellige redskaber, som du benytter i løbet af dagen er så ergonomiske som muligt. På markedet finder du hæve-sænke skriveborde, som er designet til at rette din ryg, mens du arbejder, så du undgår rygskader og øm lind. Du kan også forskellige typer af tastaturer og mus til dine computer, så du ikke får skader i din hånd eller i dine led, når du arbejder ved computeren hele dagen. Husk derfor at tage vare på dig selv ved at investere i de forskellige ergonomisk korrekte redskaber og elektronik, som man nu kan få til kontorer. 

Annonce

Husk planterne

Når du skal indrette et kontor er det vigtigt at huske, at du skal have adgang til god og frisk luft. Dette kan være svært, når man har et kontor midt i en storby, og det kan specielt være hårdt, hvis dit kontor ligger inde midt i bygningen, hvor der ikke er vinduer til rådighed. Husk derfor dig selv på, når du styler dit kontor, at der skal være plads til planter. Det behøver ikke være en større jungle, men mange typer af planter er med til at rense luften, da de optager CO2, og derved får du friskere luft på dit kontor. Ved at tage lidt grønt med indendørs kan du altså hjælpe din generelle sundhed på arbejdspladsen.

Annonce

Enkelt men funktionelt

Det er vigtigt, at du kan arbejde i ro og mag på dit kontor. Det er dette, som skal sætte rammerne for, hvordan din hjerne finder ro til arbejde hele dagen, fem dage om ugen. Når du indretter dit kontor, er det derfor en god ide at sørge for, at der ikke er overpyntet eller brugt for stærke farver. Disse kan forstyrre din hjerne, da meget skarpe farver kan skabe forskellige typer af tanker og dermed overbelaste øjne og hjerne. Det samme kan ske, hvis du benytter for meget pynt på dit kontor, som både samler støv, og som afleder hjernen fra det egentlige arbejde, som du skal lave. Husk derfor på, at et mere enkelt kontor kan gavne dig på den lange bane, da det giver din hjerne et afslappet sted, hvor den kan tænke frit.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vesterbro

Der er lort i buret på Boulevarden

Klumme

Revykongens villa

Natur

Lille padde kan forsinke fælledbyggeriet

Erhverv

Biografejer: 2021 bliver et kanonår

Klumme

Sognepræst: Jeg løber ad helvede til

Annonce