Annonce
KøbenhavnLIV

Tv-vært siger farvel til Bryggen: Solgt hus for millioner

Annonce

Den  velkendte tv-vært for programmer som "Versus", Aftenshowet  og  diverse andre programmer, Sofie Østergaard, spilder generelt aldrig tiden. Om det er på vores skærm hjemme i stuerne, eller over højtalerne i radioen har hun formegentligt nok på programmet - og nu har hun lidt mere.

For nu er det tid til at pakke flyttekasserne, for nu er rækkehuset på Islands Brygge, der med lige over 120 kvadratmeter og 4 værelser kom på markedet til den nette sum af 6.995.00 kroner, blevet solgt.

Tilbage i 2014 gav hende og kæresten, journalist Sebastian Richelsen, selv lige over fem millioner for hele herligheden, der på det tidspunkt akkurat stod færdigbygget. De nye ejere kan dog se sig tilfredse med, at få nøglerne til det store rækkehus i vandkantsbydelen for 6,6 millioner, så lidt under den udlagte salgspris.

Det betyder dog en markant prisstigning fra tilbage i 2014, hvor tv-værten købte herligheden. Salgskvadratmeterpriserne er nemlig steget fra 31.100 kroner til over 43.000 kroner - og det svarer til en prisstigning på godt 38 % viser tal fra Boliga.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
JUL

Julemanden fra Tårnby: Jeg er arbejdsløs

JUL

God weekend og tak for kaffe og brunkager

Klumme

På kvalmestadiet

Debat

Lad os mødes i de lokale butikker og caféer

KULTUR

'Det skulle være den anden ungdom med fede fester, fri sex, cool karriere, søde, frække og gradvist mere selvstændige børn, og en barm, der stadig vækkede begejstring hos det modsatte køn. Troede vi.'

Vanløse

Werge stiller op til Folketinget

Nordvest

Kirsten på 80 år skriver julen ind

Debat

Ghettoplanen handler om børnene

Annonce