Annonce
KøbenhavnLIV

Tv-vært siger farvel til Bryggen: Solgt hus for millioner

Annonce

Den  velkendte tv-vært for programmer som "Versus", Aftenshowet  og  diverse andre programmer, Sofie Østergaard, spilder generelt aldrig tiden. Om det er på vores skærm hjemme i stuerne, eller over højtalerne i radioen har hun formegentligt nok på programmet - og nu har hun lidt mere.

For nu er det tid til at pakke flyttekasserne, for nu er rækkehuset på Islands Brygge, der med lige over 120 kvadratmeter og 4 værelser kom på markedet til den nette sum af 6.995.00 kroner, blevet solgt.

Tilbage i 2014 gav hende og kæresten, journalist Sebastian Richelsen, selv lige over fem millioner for hele herligheden, der på det tidspunkt akkurat stod færdigbygget. De nye ejere kan dog se sig tilfredse med, at få nøglerne til det store rækkehus i vandkantsbydelen for 6,6 millioner, så lidt under den udlagte salgspris.

Det betyder dog en markant prisstigning fra tilbage i 2014, hvor tv-værten købte herligheden. Salgskvadratmeterpriserne er nemlig steget fra 31.100 kroner til over 43.000 kroner - og det svarer til en prisstigning på godt 38 % viser tal fra Boliga.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Levende begravet på Rahbeks Allé

Alkoholforbud

Politisk forslag vil gøre det forbudt at drikke alkohol på Anker Jørgensens Plads: Det er af nød, vi er kommet hertil

112

Snuppet med 274 gram hash på Enghave Plads

Klima

Festival: På sporet af klimaet

Annonce