Annonce
Vanløse knækker cancer

Vanløse knækker cancer slog - på trods af corona - rekorden fra sidste år

Vanløse Knækker Cancer blev afholdt for femte gang i går torsdag. 22. oktober., hvor Vanløse slog sidste års beløb med 350 kroner. Der blev samlet 32.450 ind. Foto. Jan Wedervang.


Annonce

Vanløse Knækker Cancer blev afholdt for femte gang i går torsdag. 23. oktober., hvor Vanløse slog sidste års beløb med 350 kroner. Der blev samlet 32.450 ind.

- I år har vi samlet ind ved flere lejligheder. Kæmpe tak til alle Jer som deltog i løbet den 30. august, jer som deltog i tøjmarkedet i Oasen 19. september, alle jer, der har købt lodder online samt alle jer der deltog i underholdsaftenen i går torsdag i Oasen. Vanløse Knækker Cancer er ingenting uden fantastisk opbakning fra virksomheder og ildsjæle i Vanløse, udtaler Jan Wedervang til VanløseLIV.

Knæk Cancer kampagnen afsluttes lørdag 24. oktober med det store tv-show på TV på lørdag, hvor hele Danmarks samlede indsamling offentliggøres.

- Vanløse har igen vist sig flot på landkortet, og det er et rigtig flot beløb, specielt set i forhold til at der er corona, siger Jan Wedervang afsluttende og smiler.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Trafik

Find én fejl

Byrum

En ring af lys skal samle Nordvest

Klumme

Mettes podcast: Lyd med lykkefix

Annonce