Annonce
Kultur

Velkendte Robin Hood med et moderne og humoristisk twist

Du kan blandt andet opleve Christopher Læssø i hovedrollen som Robin Hood, når Folketeatret inviterer indenfor til forestillingen 'Robin Hood'. Foto: Gudmund Thai
Annonce

Den berømte karakter Robin Hood har i mange årtier sat sit præg på filmverdenen, og der er mange, der stadig husker den berømte fortælling om samfundets uretfærdigheder. Nu kan du se frem til en moderne udlægning af historien, når Folketeatret åbner dørene op for 'Robin Hood' ved 'Store Scene' på Nørregade.

'Robin Hood' er et familieeventyr, der sætter fokus på mod, viljen til at finde sig selv og evnen til at udvise medfølelse og generøsitet over for dem, der er i nød. Forestillingen er en livlig og humoristisk version af Robin Hood og hans bande i Sherwoodskoven, der stjæler fra de rige og giver til de fattige.

Folketeatrets version er instrueret af den erfarne instruktør Frede Guldbrandsen og skrevet af den amerikanske, prisbelønnede dramatiker Ken Ludwig. Derudover indtager den danske skuespiller og tv-vært Christopher Læssø rollen som Robin Hood.

Fortællingen inddrager alt lige fra romantik og eventyr til slåskampe og social ulighed. Spilleperioden på Folketeatret varer fra 15. oktober til 2. december. Læs mere om forestillingen, spilletiderne og billetkøb på folketeatret.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Historisk

Tiden går, Under Uret består

112

Brand på folkeskole i Nordvest her til aften

Debat

Er jeg en dårlig mor, Christina?

Klumme

Den største beslutning

CORONA

Smitteeksplosionen fortsætter i Tårnby

S-SPILLET OM KØBENHAVN

Jeppe Kofod giver pengene tilbage 150 gange, men Rosenkrantz-Theil er bookmakernes favorit

Annonce