Annonce
KøbenhavnLIV

- Vi satser helhjertet på Vanløse Knækker Cancer

Foto fra Vanløse Knækker Cancer 2019. Fra venstre Fanny Thorngaard, Jan Wedervang, Anders Fenger, Mikkel Falbe, Michael Nørr og Gitte Hedeby Jensen. Fanny, Jan og Michael er ImproKlinikken (Anders er gået ud siden). Mikkel er tryllemikkel. Gitte bestyrer Oasen. Foto. Frank Flemming Jensen
Annonce

- Som altid går vi all in i Improklinikken og Oasen og planlægger det store, årlige Knæk Cancer støtteshow, hvor vi sammen med alle vores gæster og sponsorer samler ind til den store indsamling. Vi ringer det indsamlede beløb ind til det store tv show lørdag d. 24. oktober. Sidste år samlede vi 32.000 kr ind. Og vi vil så gerne slå rekorden i å, siger indehaver af Oasen. Gitte Hedeby

På trods af at mange på grund af corona har forbehold mod at gå ud, giver Gitte ikke op. Det store Vanløse Knækker Cancer bliver afholdt med de fornødne corona restriktioner.

- Vi gør det alligevel. Vi satser helhjertet på Vanløse Knækker Cancer. Vi dækker op med god afstand mellem alle borde. Vi bærer mundbind og passer både på gæsterne og på os selv efter alle forholdsregler. Vi håber derfor inderligt, at mange vil støtte op om projektet enten ved at deltage i det skønne show eller ved at bidrage hjemmefra ved køb af lodsedler på nettet eller donation til den online Vanløse Knækker Cancer indsamling.

Annonce

Søger stadig sponsorer

Er du virksomhed eller arbejder du i en virksomhed, der kunne tænke sig at støtte Vanløse Knækker Cancer ved at deltage som gæster til showet, så vil vi rigtig gerne høre fra dig, siger Gitte og slår fast at man selvfølgelig også kan invitere sine medarbejdere til en hyggelig og vedkommende aften. Menuen bliver sammensat af vores mad-sponsorer, og vinsmagningen varetages af Vanløses lokale vinfirma, Value Wine.


Alle entréindtægter, indtægter fra lotterisalg, overskud fra mad- og vinsmagningen går til indsamlingen går til Knæk Cancer Indsamlingen.

Gitte Hedeby


Gitte fortæller, at underholdningen bliver en skøn pallette af trylleri med Mikkel Falbe, skæg og løjer med Lucas Birch, skøn musik med Christina Groth, impro comedy med Improklinikken Lodder til lotteriet koster 25 kr. stk. eller 5 for 100 kr.

Går alt til Knæk cancer?

Ja, alle entréindtægter, indtægter fra lotterisalg, overskud fra mad- og vinsmagningen går til indsamlingen går til Knæk Cancer Indsamlingen, svarer Gitte hedeby og slår slår fast Improklinikken, Oasen, Mikkel Falbe, Lukas Birch, Christina Groth, Value Wine arbejder og optræder gratis.

- Vi ønsker os sådan, at Vanløse vil stå sammen og deltage i kampen for at knække Cancer, fortæller Gitte Hedeby og siger afsluttende.

- Kom glad og støt op om projektet. Køb billet til dig og din familie, kollegaer, medarbejdere. Vi reserverer selvfølgelig bord til jer samlet. Sammen kan vi gøre meget!

Info om Vanløse Knækker Cancer

Vanløse Knækker Cancer afholdes d. 22. oktober.

Der er tre billet-kategorier, og der sælges kun billetter kun i forsalg.

Billet 1: Mad, Vinsmagning og Show, 350 kr

Billet 2: Mad og Show, 250 kr

Billet 3: Show alene, 150 kr

Billetter kan købes på: https://oasen2720.dk/event/vanloese-knaekker-cancer-show-2020/

Program:

Kl.18. dørene åbner for spisende gæster

Kl.18.30. Vinsmagning begynder

Kl.19.30. Showet starter

Pause med stort lotteri

Showet fortsætter

Stort lotteri samt annoncering af det samlede beløb og tak til alle sponsorer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Historie

Den sidste rest af det gamle Valby risikerer nedrivning: Det er et stykke unikt lokalhistorie, der fjernes på et forkert grundlag

Annonce
Forsiden netop nu
FRANK JENSEN-SAGEN

Sophie Hæstorp: Vi skal ikke længere acceptere en kultur, hvor en hånd i skridtet, på røven eller brystet er ok, fordi man er kvinde

KRIMI

Helten bor i gaden med den grumme historie

Annonce