Annonce
Debat

Vil kommunen få skatteindtægter fra de nye ejere?

- I udkastet til Frederiksbergstrategien havde kommunalbestyrelsen glemt borgerne i sætningen: "Når vi tilføjer nyt eller laver om i byen i dialog med bygherrer og grundejere", skriver Katarina Held, borger på Frederiksberg Allé i dette debatindlæg. Foto: Martin Sørensen
Annonce

Læserbrev: Hvor meget vil kommunen få i skatteindtægter, hvis vi siger ja til det enorme byggeri på Værnedamsvej? Betaler de nye ejere skat i Danmark? Vil der være bopælspligt?

En delvis grøn sti fra Værnedamsvej til Frederiksberg Allé i dagtimerne er den kvalitet, borgerne på Frederiksberg vil få af en højere og bredere bebyggelse på grunden. Til gengæld vil der være mindre udsyn og langt flere biler til de nye boliger, hotel og cafe samt ikke mindst til den meget store parkeringskælder i tre etager.

I udkastet til Frederiksbergstrategien havde kommunalbestyrelsen glemt borgerne i sætningen: 'Når vi tilføjer nyt eller laver om i byen i dialog med bygherrer og grundejere'. I forbindelse med grunden mellem Værnedamsvej og Frederiksberg Allé har kommunalbestyrelsen mulighed for at vise, at de varetager borgernes interesser om livskvalitet frem for økonomiske interesser for personer, som sandsynligvis ikke bor på Frederiksberg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
CORONA

Smitteeksplosionen fortsætter i Tårnby

Annonce
Forsiden netop nu
112

Brand på folkeskole i Nordvest her til aften

Debat

Er jeg en dårlig mor, Christina?

Debat

Levende begravet på Rahbeks Allé

Alkoholforbud

Politisk forslag vil gøre det forbudt at drikke alkohol på Anker Jørgensens Plads: Det er af nød, vi er kommet hertil

Annonce