Annonce
Corona

Voldsomt smitteudbrud blandt personalet på Bispebjerg Hospital

Stort smitteudbrud på Bispebjerg Hospital. Personen på billedet har ikke noget med den aktuelle situation at gøre. Arkivfoto: Ólafur Steinar Gestsson/Ritzau Scanpix)

Så er turen kommet til Bispebjerg Hospital. Her er 33 personer blandt det lægefaglige personale på hospitalets hjerteafdeling konstateret smittet med covid-19, fremgår det i en artikel på Berlingske.dk

- Vi har haft et større smitteudbrud blandt personalet i Hjerteafdelingen på vores hospital. Udbruddet kan formentlig føres tilbage til én patient. I alt er 33 medarbejdere smittet med covid-19 i afdelingen, skriver hospitalets vicedirektør, Kirsten Wisborg, i en e-mail til Berlingske.

I følge Kirsten Wisborg er personalet testet flere gange. Mange af medarbejderne har ikke udvist symptomer på trods af positiv test. Det lægefaglige personale er løbende blevet testet, siden man i første gang blev bekendt med smitteudbruddet, hvilket skete i sidste uge.

Annonce

Hun oplyser samtidig, at man har testet samtlige patienter på afdelingen, og at der er konstateret smitte blandt seks patienter. Kirsten Wisborg forsikrer, at man har overholdt de gældende restriktioner i afdelingen.

Hospitalet oplyser, at man ikke er afbemandet på afdelingen på nuværende tidspunkt, da man har fået hjælp fra medarbejdere i Hjertelaboratoriet og hospitalets vikarkorps.

Bispebjerg Hospital er ikke det eneste hospital, som er blevet ramt af covid-19 smitte. Også Sjællands Universitetshospital i Roskilde var ramt af et stort smitteudbrud. Her blev 11 patienter og seks medarbejdere testet positive for covid-19 i sidste uge.

Annonce
Annonce
Indland

Region Hovedstaden vedtager undersøgelse af 112

Annonce
Annonce
Alarm112

Ældre kvinde fundet død i røgfyldt lejlighed

Annonce
Forsiden netop nu
Indland

Syv ud af 6161 mistede 112-opkald er indberettet i hovedstaden

Indland

Tidligere teaterchef Henrik Bering Liisberg er død efter sygdom

Alarm112

Filmmand fængslet i 13 dage for mistanke om vold mod forfatter

Indland

Madredaktør kalder tredje stjerne til Noma helt fortjent

Erhverv

Nye arbejdsnedlæggelser: Sygeplejersker fortsætter protester

Indland

Akutberedskab har kendt til mistede 112-opkald i over to år

Indland

København finder penge til sundhedstjek af hjemløses hunde

Sport

Mulighed for udvidelse af Parken skal undersøges

Alarm112

21-årig er fængslet efter drab på syrisk mand på Nørrebro

Erhverv

Nordmand sælger københavnsk hotel for 600 millioner kroner

Alarm112

Ung mand død efter knivstikkeri på Nørrebro i København

Annonce