Annonce
KøbenhavnLIV

"X Factor"-dommer forlader Vesterbro: Sælger lejligheden over prisen

Foto: Home Vesterbro
Annonce

Halvandet år fik der lov til at stå Blachman på dørskiltet på den kendte jazzmusiker og "X Factor"-dommers herskabslejlighed i København. 

Men nu har Thomas Blachman solgt lejligheden på Vesterbro efter tre måneder på markedet.

Det skriver boligsitet Boliga.dk.

Handlen på den 124 kvadratmeter store lejlighed – som ifølge mæglerbutikken Home Vesterbro har været igennem flere renoveringer med blandt andet to nye badeværelser og et nyt køkken - er netop tinglyst.

Da Blachman købte ejerlejligheden i 2018, lagde han 6,6 millioner kroner for at overtage de tre værelser, som han atter sendte på markedet sidste år med en prisstigning på knap 100.000 kroner.

Men det var ikke alt, hvad Blachman har tjent på adressen – de nye ejere har nemlig ifølge tinglysningen smidt yderligere knap 37.000 kroner for boligen og den centrale beliggenhed tæt på Kødbyen og Hovedbanegården i København.

Læs også: Lynhandel: Komiker har solgt Østerbro-lejlighed

Annonce

Mere held i boligsprøjten?

Om Blachman, som for alvor blev et landskendt navn, da han satte sig i dommer- og mentorstolen ved siden af Lina Rafn og Remee i underholdningsprogrammet "X Factor" – stadig har lidt held i sprøjten på boligmarkedet, vil tiden vise.

Musikeren har nemlig også sit sommerhus i den populære ferieby Tisvildeleje på den nordsjællandske kyst til salg.

Det oplyser Boliga.dk.

Ferieboligen er en arkitekttegnet sag fra 2009, der rummer 113 kvadratmeter bolig, som blandt andet er blevet brugt på en stor, åben stue og køkken-alrum, hvor der gennem panoramavinduer er udsigt til det naturskønne Nordsjælland.

Sommerhuset skal koste dig 3.495.000 kroner, hvilket er godt 31.000 kroner pr. kvadratmeter – en smule over gennemsnittet for udbudte feriehuse i området i Gribskov Kommune, der ligger på næsten 26.000 pr. kvadratmeter.

Se Blachmans lejlighed på Boliga.dk

Se Blachmans sommerhus på Boliga.dk

Foto: Home Vesterbro

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Parkering er en mangelvare

Debat

Træerne på Øster Allé sviner

Annonce