Annonce
Prisvinder

Zeshan Yusaf hjælper børn og unge til et godt liv i sin bokseklub: Nu modtager han fornem pris

Zeshan Yusaf fra foreningen Fightworld i Valby er Årets træner i DGI. Foto: PR
Zeshan Yusaf er en boksetræner af sin helt egen kaliber. Han formår at få det bedste ud af sine medlemmer både i og uden for bokseringen i Valby. Nu modtager han en fornem pris.
Annonce

Om en kommende verdensstjerne inden for boksesporten er til at finde i foreningen Fightworld i Valby, vides ikke på nuværende tidspunkt. Men det kan ikke udelukkes. I hvert fald ikke, hvis man har Zeshan Yusaf som træner.

Zeshan Yusaf hjælper børn, unge og voksne til et bedre liv. Han er en træner på et andet niveau, der hjælper sine medlemmer både i bokseringen, når modstanderen skal have en knockoute, men også når medlemmerne søger hjælp til psykiske udfordringer og diagnoser.

Hans bedrifter har været så iøjnefaldende, at Danske Gymnastik- og Idrætsforeninger (DGI) har kåret den 36-årige thaibokser som Årets Træner 2020 med en check på 50.000 kroner.

- Det er mega stort og en superfed anerkendelse. Adrenalinen kører mere nu, hvor jeg står med diplomet i hånden, end når jeg træner. Vi siger, at Fightworld er mere end en klub, og det har vi bevist igen med denne pris, fortæller en glad Zeshan Yusaf.

Annonce

Hjælper mennesker til et bedre liv

I Fightworld formår Zeshan Yusaf at skabe et fællesskab, hvor alle har mulighed for at indgå i. Han er et ledende eksempel i foreningen og får folk til at vokse, så de træffer de bedste beslutninger for dem selv.


Han flytter de her unge mennesker fra at have alle mulige forskellige problemer til at tro på dem selv.

Liv Østergaard


Også under coronanedlukningen har Zeshan Yusaf ydet en kæmpe indsats, hvor han med hjemmetræningsprogrammer, challenges og konkurrencer har holdt medlemmerne aktive. Ikke nok med det, besluttede boksetræneren at renovere foreningens lokaler, så medlemmerne havde noget at se frem til, når de engang kom tilbage.

- Han flytter de her unge mennesker fra at have alle mulige forskellige problemer til at tro på dem selv. Zeshan får dem til at indse, at de selv har noget at byde på. Når de opdager det, opfører de sig simpelthen anderledes og træffer bedre valg, fortæller Liv Østergaard, der står bag nomineringen og selv er instruktør i foreningen Fightworld.

36-årige Zeshan Yusaf kan sætte kryds i kalenderen 14. november, hvor han bliver hyldet på DGIs årsmøde i Svenborg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Rund dag

Et liv med malerpensler og filmstrimler

Byliv

Nyt om den bemandede legeplads ByOasen

Klumme

Skomagerbutikken der altid har ligget her

Debat

Vi skal bevare Hospitalsgrundens grønne præg

LEDER

Lad ikke vores butikker dø: Køb dine julegaver lokalt

Annonce