Annoncørbetalt indhold

De bedste haver i København

København er byen, der byder på det hele – hav, byliv samt haver/parker. Der er ikke noget hyggeligere end at gå en tur i en have, og her kan du se en guide over nogle forskellige steder, der er værd at tage hen. Når man går en tur i en have, har man mulighed for at koble af fra sin travle hverdag. Natur er godt for mennesket, og det giver ofte ro at være i kontakt med den. Haver er isolerede fra byens støj med buske og træer, og hvis du ønsker at føle en mere intim stemning, er en have det perfekte sted at tage hen. Hvis du ønsker at gøre din egen have mere privat, kan du købe en thuja hæk.

Vælg den rette have

I København er der flere forskellige haver, og det handler blot om at vælge hvilken, du har lyst til at være i. Frederiksberg Have er perfekt for dig, der vil gå en hyggelig tur. Haven er smuk, og der er liv i den. Derudover er der en hyggelig legeplads, så hvis du har børn, kan du sagtens tage dem med. Der er også rig mulighed for at løbe ture i haven. Der er forskellige løberuter, og man kan løbe igennem Søndermarken, hvilket også er en hyggelig have at gå en tur i. Hvis du har lyst til at gå en tur i en have, der er mere turistet og meget smuk, så skal du i Botanisk have. Haven indeholder mange forskellige blomster, træer og buske. Der er et kæmpe drivhus, hvor der er mulighed for at kigge på planter. Man kan også hænge ud i haven og nyde en kaffe på græsset.

Annonce

Aktiviteter i haver

Der er mange forskellige muligheder for aktiviteter i en have. Som nævnt tidligere kan man løbe en tur eller lege med sine børn på en legeplads. Det er godt for både dig og dine børn at røre jer, og derfor er det en perfekt kombination fx at tage på legeplads. En anden mulighed kunne være at tegne de smukke omgivelser i haven. På den måde kobler du af, og det kan være sundt at gøre noget andet end at sidde på sin telefon. Somme tider afholder haver også forskellige events, hvor man fx kan tegne croquis tegninger. Det handler om at holde sig opdateret på de forskellige medier. Der er en masse ting at lave i de forskellige haver, og det er kun fantasien, der sætter grænserne.

 

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra JFMs uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

Annonce
Forsiden netop nu
Indland

HR-chef i Frederiksberg Kommune siger op efter seksuel krænkelse

Udland

Cirka 20 fly er aflyst i København efter britiske flyproblemer

Alarm112

Politiet efterforsker skyderi ved ungdomsfest

Seneste nyt

Alarm112

Afspærringer forlænges: Flere deltagere end ventet i Prideparade

Alarm112

20-årig anholdt efter skyderi i Vanløse – men nu melder politiet ud: - Vi tror ikke, at han har været alene

Alarm112

Flugtbilist er fængslet efter påkørsel af to kvindelige cyklister

Annonce