Annoncørbetalt indhold

Ny dansk biludlejning åbner 11 afdelinger i Hovedstadsområdet

I de danske storbyer har mange valgt bilen fra, for at leve et mere simpelt og bæredygtigt liv. Det kan dog også være en byrde at være bilejer i byen, da trafikken er kaotisk og parkeringsmulighederne både er begrænsede og dyre. Derudover foretrækker mange at bruge dén tid, man sparer på at sidde i bilkø, med familien eller på andre ting, man holder af. Enhver kommer dog ud for at skulle bruge en bil af og til, for eksempelvis under en flytning. Oscar Biludlejning leverer god service, og giver dig mulighed for at leje en bil, når du ønsker at gøre brug af den frihed og praktikalitet, der hører sig til en bil. 

Oscar biludlejning

Oscar biludlejning er for dig, der ikke ønsker en fast bil, men som kan se fordelene og friheden i en bil under forskellige omstændigheder. Sådanne omstændigheder kunne for eksempelvis dække over flytning, rejser eller kritiske situationer, hvor en bil er absolut nødvendig. Oscar biludlejning sørger for, at der altid er mulighed for at leje en bil nær dig, og har derfor indgået en lang række aftaler med lokale autoforhandlere over hele landet. Desuden sørger Oscar biludlejning for at gøre din oplevelse med billeje mere tryg, ved at levere god service og venlighed. Er du i tvivl om noget som helst i forbindelse med leje af en bil, kan du kontakte medarbejderne på mail, telefon og chat hver eneste dag. På hjemmesiden finder du desuden en lang række svar på de mest stillede spørgsmål i forbindelse med billeje. Der er altså altid hjælp at hente, hvilket både gør oplevelsen mere overskuelig og behagelig. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Gør flytningen overskuelig

En flytning i en storby kan for mange synes helt uoverskuelig. I mange ældre ejendomme i byerne skal man flytte tunge møbler ned af stejle trapper, helt uden hjælp fra en elevator. Skal man tilmed flytte fra den ene del af byen til en anden, skal man have fundet ud af, hvordan man skal transportere alle sine ting. Har man ikke nogen bil, kan man forsøge at låne sig til en, men det kan være ubehageligt at låne en god vens bil, hvis bilen for eksempelvis ved et uheld får påført en skade eller en rids. Derfor hyrer mange uden bil i stedet flyttefirmaer, der kan transporterer møbler fra én adresse til en anden. Mange flyttefirmaer i storbyerne er imidlertid dyre, og det kan derfor være en fordel at leje en flyttebil. Bor du i en mindre lejlighed, og derfor flytter få ting, kan du med fordel vælge at leje en varebil i stedet for.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Oplev Danmark i bil

De, som ikke har bil, går ofte glip af smukke og unikke oplevelser i eget land. Flere i Storkøbenhavn har for eksempelvis ikke oplevet de mest forunderlige dele af Jylland, fordi tognettets forbindelse til mange udkantsområder er begrænset. Ved at leje en bil kan du tage kæresten, vennerne eller familien med på tur i Danmark og for eksempelvis opleve frodige bakker og dale i Silkeborg, eller vesterhavets havgus og rå beliggenhed. En smuk rute gennem både dansk farvand og land er ruten fra København til sommerlige Skagen, der varer cirka fem en halv time. 

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra JFMs uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Coop sætter Irma-mindeplader op foran nye butikker

Indland

HR-chef i Frederiksberg Kommune siger op efter seksuel krænkelse

Udland

Cirka 20 fly er aflyst i København efter britiske flyproblemer

Alarm112

Politiet efterforsker skyderi ved ungdomsfest

Alarm112

Afspærringer forlænges: Flere deltagere end ventet i Prideparade

Alarm112

20-årig anholdt efter skyderi i Vanløse – men nu melder politiet ud: - Vi tror ikke, at han har været alene

Annonce