Annoncørbetalt indhold

Sådan gør du dig klar til festival-sæson

Med forebehold for at coronakrisen forsvinder.

Skal du på festival i år? Måske en festival, hvor du og dine venner skal overnatte i flere dage og være med i opvarmningsdagene? Om det er Roskilde Festival, Smukfest eller noget helt tredje, er der nogle ting, du skal overveje. Denne guide hjælper dig og dine venner med at få det bedste ud af jeres festivaldage. 

Få styr på lyden

I opvarmningsdagene betyder det fest i jeres egne camps. Hvad er en fest uden god lyd? Find en god Soundboks, der med garanti får jeres camp til at hitte. Der er mange grunde til at vælge en Soundboks. Du kan feste hele natten med lang batteritid, så du ikke skal bekymre dig om, at den ikke går ud lige pludselig. Batterierne gør, at du ikke er afhængig af strømstik, hvilket nærmest er umuligt i festivaldagene. Det er en højtaler, der spiller på Bluetooth, hvilket betyder at både du og dine venner kan forbinde jer og kæmpe om, hvem der har den bedste playliste. Selvom en Soundboks i sig selv fylder en del, er den heldigvis let at transportere og nem at håndtere. Du kommer til at opleve, at de forskellige camps rundt om jer også har Soundbokse. På den måde kan i konkurrere om, hvem der laver de bedste opvarmningsfester.

Annonce

Planlæg dit tøj hjemmefra

Det er en kunst at pakke tøj til festival. Du vil ikke risikere at slæbe unødvendigt, og du vil samtidig gerne have rent undertøj hver dag. Undgå at pakke dit dyreste og mest sarte tøj, da chancen for, at det bliver beskidt, er ret stor. Tricket er, at du naturligvis pakker rent undertøj til hver dag og vælger ud af det andet tøj. Tit kan du sagtens bruge den samme t-shirt to eller tre gange. Pak så du til alt slags vejr, hvilket betyder, du selvfølgelig skal tjekke vejrudsigten, inden du tager afsted. Det er godt at have en langærmet trøje til nætterne. Regntøj og gummistøvler vil du også blive rigtig glad for i tilfælde af, at det begynder at regne. Det er der desværre risiko for, når vi taler om dansk sommer. I stedet for, at du pakker tre par shorts, kan du måske udvælge et par shorts og et par jeans. Så har du både til varme og koldere dage.

Annonce

Tag lidt mad med hjemmefra

Festival kan sagtens gå hen og gøre lidt ondt i din pengepung, hvis du vælger at spise alle tre af dagens måltider på festivalspladserne. Du kan derfor aftale med din camp om, at I kan splejse til frokost hjemme i teltene. Det behøver ikke være noget, I skal slæbe meget for. I kan komme langt med de essentielle dåsetun og rugbrødder. Det behøver ikke at være kedeligt, da I for eksempel kan opgradere det med en god chili mayo eller en anden slags topping. Det er også en god idé at bage pølsehorn og pizzasnegle hjemmefra, da de er gode til den lille sult og nemme at tage med på farten. 

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

Alarm112

Ulykke spærrede kortvarigt Amagermotorvejen

Annonce
Indland

Nysgerrighed fik fatale konsekvenser: Isbjørn død af stød i Zoologisk Have

Annonce
Alarm112

Fire mænd fængslet efter mistanke om røveri mod taxaer og kiosker

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Alarm112

Færdselsuheld på Amager spærrer Øresundsmotorvejen mod Sjælland

Alarm112

Kriminelle grupper kan tiltrække unge til konflikt på Nørrebro

Indland

Tusindvis demonstrerer mod at afskaffe store bededag

Alarm112

Udenlandsk mand er død efter påkørsel i indre København

Alarm112

Maskerede mænd overfalder teenager med kniv: Politiet har brug for vidner

Indland

Dronningen har rygsmerter og aflyser åbning af udstilling

Annonce