Annoncørbetalt indhold

Sådan kan du beskytte dig selv i byen

Når du bor i en by, er der større risiko for at komme til skade. Det skyldes blandt andet, at der er langt flere mennesker i byen, og de kan altså være farlige for din sikkerhed. I byen er der både en masse biler, der kører hurtigt, og der er også af og til folk, der ikke ønsker noget godt for andre og gør frygtelige ting.

Der er ikke nogen tvivl om, at det er farligere at bo i byen, men heldigvis bor vi i et land, hvor der generelt set er meget fredeligt, og det er en fantastisk ting. Men hvis du bor i byen og tænker over, hvordan du skal forholde dig, hvis der sker noget, så kan du læse med videre her.

Hvis du bliver bidt af et dyr

Der er mange mennesker hvert år, der ender med at blive bidt af et dyr. Det kan skyldes mange forskellige ting – nogen bliver bidt, når de prøver at fodre et egern, mens andre igen ender med at blive bidt af en fremmed hund.

Det er en af de uheld, der sker, og det kan være meget irriterende og angstprovokerende, hvis det sker. Det er aldrig noget, man lige regner med, men hvis du ender med at blive bidt af et vildt dyr, bør du kigge på dit vaccinationskort og se, hvornår du sidst blev vaccineret for stivkrampe. Stivkrampe vaccinen gives til børn som en del af deres vaccinationsprogram, og som voksen er det vigtigt, at du får vaccinen fornyet hvert tiende år, så den stadig gælder.

Sygdommen smitter på den måde, at du får et sår eller en rift og får bakterien ind på den måde. Det er netop derfor, det er en god idé at få vaccinen, hvis du er blevet bidt af et dyr, der kan bære den bakterie, der kan føre til stivkrampe.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Sørg for altid at se dig godt for

Når du går rundt i byen, er det altid smart at holde øje med det, der sker omkring dig. Det er særligt, hvis du skal krydse vejen, at du skal være opmærksom, men det er også en god idé at være opmærksom på de mennesker, der går rundt om dig.

Det kan nemlig sagtens være, at en af disse pludselig gør noget, du ikke regner med, og så er det vigtigt at være opmærksom. Du skal ikke være nervøs og gå og være bange hele tiden, men det er rigtig smart at være opmærksom på sin omgivelser.

Det samme gælder for biler, som i Danmark faktisk kører ret hurtigt. Det er vigtigt at orientere sig i byen, da der kan ske langt flere uheld, fordi så mange mennesker er samlet på et sted.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra JFMs uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • cdc-Vqt9v7v6g44-unsplash
Annonce
Forsiden netop nu
Alarm112

74-årig kvinde fundet død efter lejlighedsbrand

Erhverv

Elprisen stiger voldsomt for danskere øst for Storebælt

Seneste nyt

Annonce