Annoncørbetalt indhold

Fyn er fin - Kender du disse (fynske) perler?

PR-foto credit

Denne artikel er sponsoreret af munkebokro.dk

Fyn er meget andet end Odense og H.C. Andersen. Øen rummer mange spændende oplevelser, som hver især har deres helt eget kendetegn. Tag et kro ophold på Fyn og skab minder for livet – enten som par eller hele familien.


Her får du en guide over de skjulte perler på Fyn.


Egeskov skal være på listen

Ingen liste uden at nævne Egeskov Slot. Egeskov er beliggende ca. 30 minutters kørsel fra Odense. Stedet rummer mange spændende oplevelser for både børn og voksne. Alt fra museum, en unik have, selve slottet og ikke mindst markeder og events, herunder Heartland Festival og Egeskov Julemarked.


Slottet er helt bestemt et besøg værd, og der er garanti for en god dag med masser minder og oplevelser for alle aldersgrupper.

Så er du på et kro ophold på Fyn – Så skal du bestemt besøge Egeskov Slot.


Alle de små og charmerende havnebyer

Fyn er beriget med enormt mange skønne havnebyer, herunder Kerteminde, Bogense, Assens, Faaborg, Svendborg, Nyborg og Middelfart. Det var blot et udpluk af de store og mere kendte. Vil man opleve en charmerende lille havn og by, skal man besøge byen, Falsled. Falsled Havn er lille, men rummer meget charme og sjæl. Her kan man blandt andet få et dejligt måltid mad på de anerkendte restauranter, Vandkanten og Falsled Kro.


Vil man til en større havneby, kan Kerteminde klart anbefales. Kerteminde har alt, hvad en havneby skal have. Liv, skøn natur og en helt igennem fantastisk strand. Derudover kan man ligeledes få rigtig god mad i én af Kertemindes skønne restauranter. Man kan passende slutte af med en is fra det lokale og anerkendte ishus, Vaffelhuset. Vaffelhuset har gæster langvejs fra, fordi deres vafler er helt i top.

Tag på vandretur og oplev flot natur

Fyn rummer flot natur, og det kan du opleve på en vandretur. Der findes mange forskellige vandreture på Fyn, herunder Øhavsstien. Øhavsstien er en rute på i alt 220 km, hvor man selv kan bestemme rutens start og mål. Det kan i passende være nede ved Falsled Havn, hvor man i starten af ruten, går langs vandet.


De 220 km indbyder ligeledes til overnatning på ruten, hvor muligheden for shelter er til stede. Det er bare med at springe ud i det og komme afsted.

Ruten kommer undervejs forbi Ærø, Svanninge Nakker, Lohals og Langeland.


Odense Zoo er altid et besøg værd

Odense Zoo er et moderne zoo, hvor kærligheden til dyr kommer til udtryk. Gode faciliteter for både besøgende og dyr, danner rammen for en fantastisk dag. Du får mulighed for at komme helt tæt på eksotiske dyr, som giver gode oplevelser for både store og små. Den zoologiske have har også andre muligheder, når man skal have en pause. Der findes store legepladser og dejlige restauranter, hvis energien skal tilbage igen.


Generelt om Fyn

Fyn er en alsidig ø, hvor du via bil kan komme vidt omkring. De fleste attraktioner er ikke mere end 1 time væk i bil, uanset hvor du befinder dig. Derfor er øen god at besøge, da man aldrig skal ud på lange ture, som kan dræbe stemningen eller humøret. Vælg et kro ophold på Fyn til din næste ferie.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.

  • PR-foto credit