Annonce
Kerteminde Ugeavis

Storskrald dumpet 100 meter fra genbrugsplads: - Der var alt lige fra havefliser, gamle knogler, brugte bleer og et løbebånd

Johnny Banke Andersen tog torsdag en række billeder af det skrald, som han og hans kollega kunne tage med sig tilbage til Materialegården. Det var ikke småting, de havde med sig hjem. Privatfoto
Johnny Banke Andersen arbejder ved Kerteminde Kommunes vejservice, og to gange måtte han og hans kollega torsdag køre ud og fylde ladet på kommunebilen med storskrald, der var smidt i naturen.

Nordøstfyn: - Så var der et læs igen. 100 m fra genbrugspladsen, skriver Johnny Banke Andersen torsdag på Facebook efterfulgt af en vred smiley.

På sit Facebook-opslag deler han en række billeder af skrald i store mængder og i alle afskygninger, som er smidt på uhensigtsmæssige steder rundt om i Kerteminde Kommune. Nogle har tilsyneladende ramt ved siden af, da de skulle af med deres affald. Helt ved siden af.

Det er ikke første gang, at Johnny Banke Andersen, deler den slags billeder. Han er ansat som specialarbejder ved Kerteminde Kommunes vejservice, hvor en af hans opgaver blandt andet er at tage rundt og tømme skraldespande i Hverringeskoven, på Måle Strand, Bøgebjerg Strand og Fyns Hoved.

Annonce
Johnny Banke Andersen fatter slet ikke, at der er folk, der kan finde på at svine på sådan én måde. Arkivfoto: Mette Louise Fasdal

Det sker til tider, at folk - midt i naturen - deponerer det affald, som de tilsyneladende ikke kunne få ned i deres skraldespand derhjemme. Byggeaffald, gamle cykler og papkasser. Engang fandt han også en kummefryser med råddent kød, og på et tidspunkt var der nogle, der var blevet træt af en kok og fem høns. Så måtte vejmanden tage sig af den flok.

Politiet blev inddraget

Er der navn på det affald, han finder, giver han oplysningen videre til sin chef, så det kan blive politianmeldt.

Vi gik affaldet systematisk igennem bagefter for at se, om der var noget med navn på, men det var der ikke. Det var alt muligt snask.

Torsdag kunne Johnny Banke Andersen sammen med sin kollega, Oliver Egelund Hartmann Houlberg, to gange fylde ladet på kommunebilen med storskrald, som nogle havde smidt midt i det hele.

En ansat på rensningsanlægget på Hindsholmvej kontaktede Johnny Banke Andersen og fortalte, at der lå en masse affald smidt på en markvej bag ved rensningsanlægget. Så kørte han og hans kollega ud og fyldte ladet. Det samme gjorde de på Munkebovej, hvor der også var smidt et ordentlig læs affald.

- Vi gik affaldet systematisk igennem bagefter for at se, om der var noget med navn på, men det var der ikke. Det var alt muligt snask, forklarer Johnny Banke Andersen og fortæller, at der var alt lige fra havefliser, gamle knogler, brugte bleer og et løbebånd.

- Det er noget forbandet svineri, fastslår han.

Derfor har han også igen valgt at dele sin forargelse og en række billeder på Facebook for at få folk til at tænke sig om - og måske er der også nogle derude, der sidder med røde ører, når de genkender deres storskrald på Johnny Banke Andersens opslag.

Annonce
Annonce
Kerteminde Ugeavis

Foredrag: Søren Ryge gæster Birkende Forsamlingshus

Annonce
Annonce
Kerteminde Ugeavis

Husflid inviterer til en tur på rensningsanlægget

Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde Ugeavis

Ny børnehave på vej: 36 millioner skal styrke børneområdet

Kerteminde Ugeavis

Lundsgaard Gods klar med endnu en festival: Efter en weekend med NU Festival rykker jazzen ind

Kerteminde Ugeavis

Med luppen på Svenskekrigene

Kerteminde Ugeavis

Debat: Vi har ikke glemt støjen i Langeskov

Kerteminde Ugeavis

Debat: Er Henrik Madsen utilfreds med erhvervspolitikken i Kerteminde Kommune, skulle han tage en snak med Klavs Lauridsen

Kerteminde Ugeavis

Komikers 'karriere' som borgmester er slut: Han vender tilbage på én betingelse

Kerteminde Ugeavis

Årsmøde i ÆldreSagen Kerteminde lokalafdeling

Kerteminde Ugeavis

Sådan var barndommen på landet i 1950'erne: Historiefortæller Jens Peter tager dig med tilbage i tiden

Kerteminde Ugeavis

Mystisk skib set ud for Kerteminde: - Hvad filan laver de derude?

Kerteminde Ugeavis

Ladbykongens krigerweekend

Kerteminde Ugeavis

Fællessang i Kerteminde

Kerteminde Ugeavis

Lines hobby overtog hjemmet: Derfor var hun nødt til at begynde at sælge af det

Kerteminde Ugeavis

Debatskabende Kunst i Galleri KiK Kerteminde

Kerteminde Ugeavis

Planteskole blev rippet for specielle træer under corona: Folk ville være selvforsynende, hvis det hele 'brænder' på

Kerteminde Ugeavis

Debat: At de 41 virksomheder er utilfredse, kan man gøre noget ved

Kerteminde Ugeavis

Debat: Forretningernes kunder - ikke byrådet - afgør handlen i Kerteminde

Kerteminde Ugeavis

Debat: Vi sidder ikke på hænderne

Kerteminde Ugeavis

Debat: Vi er mange, der har noget imod konsekvens-blindhed

Kerteminde Ugeavis

Fjordens Dag ved Boels Bro

Kerteminde Ugeavis

Toner fra operaens verden

Kerteminde Ugeavis

Øv - På vej hjem fra bilforhandleren blev Nadias nye bil ridset af flyvende dæk fra en trailer: Nu efterlyser hun bilisten

Annonce