Annonce
Kerteminde Ugeavis

14-årige Ingrid er rollemodel for de andre gymnaster: Nu er hun nomineret til prisen for at være en god kammerat

Ingrid Skifter fra Hindsholm Gymnastikforening er blandt de syv unge sportsudøvere, der er nomineret til Fynske Banks Kammeratskabspris 2020. Pr-foto
Fynske Bank kan nu afsløre de syv nominerede til Kammeratskabsprisen 2020. Ingrid Skifter fra Hindsholm ved Kerteminde er én af de syv, der nu er nomineret.
Annonce

Nordøstfyn: Håndboldtræner Jan Pytlick, OB-spiller Jens Jakob Dyhr Thomasen, håndboldekspert Trine Nielsen og Petter Blondeau, direktør i Fynske Bank er juryen bag Fynske Bank Kammeratskabsprisen. De har nu alle læst en masse gode ansøgninger igennem, som handler om kammerater, der er uundværlige i de mange forskellige sportsforeninger på Fyn.

Syv unge sportsudøvere fra Fyn er nu nomineret til prisen for deres store indsats i deres lokale foreninger.

Ingrid Skifter fra Hindsholm Gymnastikforening er én af dem.

Gymnastikforeningen har indstillet Ingrid Skifter, fordi den synes, at "hun er med til at skabe et fantastisk miljø, hvor man kommer for sporten og ikke mindst det sociale samværs skyld. Både holdkammerater og yngre gymnaster ser Ingrid Skifter som en rollemodel."

Annonce

Skulderklap med nominering

Den unge gymnast opfattes ikke kun som træner, men i høj grad også som en klubkammerat, der gør det hyggeligere og sjovere at komme til træningen. Gymnastikforeningen synes, at hun er god til at aflæse kropssproget hos sine medgymnaster. Det bruger hun flittigt til at favne alle på holdet.


Jeg var både overvældet og forvirret, da jeg fik beskeden om, at jeg var nomineret. Jeg blev så glad, at jeg slet ikke vidste, hvad jeg skulle sige.

Ingrid Skifter


For den 14-årige gymnast er det et stort skulderklap, at hun nu er indstillet til prisen.

- Jeg var både overvældet og forvirret, da jeg fik beskeden om, at jeg var nomineret. Jeg blev så  glad, at jeg slet ikke vidste, hvad jeg skulle sige, forklarer hun og fortæller, at det betyder mindst ligeså meget for hende, at det andre har det godt, som hun selv har det godt.

- Når jeg er træner for de mindre hold, forsøger jeg på ikke at udstikke ordre. Jeg vil langt hellere bruge min humor og jokes til at gøre træningen sjov og spændende, forklarer hun i en pressemeddelelse.

- Jeg er en person, der lægger utroligt meget mærke til, hvordan andre har det. Hvis en af de andre står og hænger, så kan jeg slet ikke lade være med spørge ind til, hvordan han eller hun har det og give en krammer, hvis de har brug for det. Uanset hvad er det bare så vigtigt for mig, at alle har det godt.

Annonce

Penge til fællesskabet

Fynske Banks Kammeratskabspris uddeles virtuelt 21. januar. Vinderen får med titlen som årets kammerat 25.000 kroner, der skal bruges sammen med holdet.

Ingrid Skifter ved allerede, hvad hun vil bruge pengene til, hvis hun vinder.

- Så skulle de bruges på at ryste holdet sammen. Nogle kender hinanden fra skolen, men ser måske ikke så meget til hinanden i fritiden. Derfor synes jeg, det kunne være superfedt, hvis holdet tog ud og bowlede sammen og på den måde lavede noget helt andet sammen end gymnastikken. Det ville blive en super hyggelig dag, fordi vi ville være sammen på en helt ny måde, understreger hun.

De øvrige nominerede til prisen er 14-årige Cecilie Louise Albæk fra Risøhøj Håndbold i Ringe, 16-årige Julie Jespersen fra IF SPARTA Odense, 16-årige Oliver Kurup Pedersen fra Glamsbjerg HK, 13-årige Victoria Tange fra Rugby Club Odense, 17-årige Rasmus Krogh fra Middelfart Squash og 13-årige Toke Good fra Frømandsklubben Neptun i Odense.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce