Annonce
Kerteminde Ugeavis

4500 kvadratmeter selvforkælelse: Great Northern afslører, hvornår luksus-spa slår dørene op

Golf-resortet Great Northerns nye spa har både aqua spa, treatment spa, et yoga studie samt en barbershop og neglesalon.
Annonce

Kerteminde: Golfanlægget Great Northerns nye spa åbner den 26 maj.

Første spadestik til Great Northerns nye spa blev taget i 2016, så projektet har været længe undervejs, men det er der en grund til. Der er nemlig kælet for hver eneste detalje i det 4500 kvadratmeter store spa-område.

Direktør for Great Northern, Jesper Schmitz, lægger ikke skjul på, at der venter gæsterne en helt særlig spa-oplevelse.

- Med Great Northern SPA har vi ønsket at skabe et helt unikt miljø, hvor alle, der sætter pris på velvære og selvforkælelse, vil føle sig hjemme. Vi har sigtet efter det absolut højeste internationale niveau for at give gæsterne de bedst mulige rammer for en speciel spaoplevelse. På Great Northern glæder vi os meget til at åbne spadørene og til at kræse for vores gæster fra nær og fjern, skriver Jesper Schmitz i en pressemeddelelse.

Direktøren håber, at både lokale kertemindere og gæster fra ind- og udland vil tage godt imod den nye spa, der vil tilbyde et udvalg af aqua-, -terapi- og -behandlingsoplevelser af højeste klasse.

Annonce

Yogastudie og barbershop

De 4500 kvadratmeter rummer blandt andet en aqua spa, treatment spa og et yoga studie samt en barbershop og neglesalon.

Fra spaen er der udsigt ud over Great Northerns golfbaner og den omkringliggende smukke natur.

- Et dygtigt hold af specialister vil stå klar til at give dig afslappende behandlinger, som efterlader din krop med fornyet energi. Du vil opleve specialindrettede behandlerrum, hvor indretningen og atmosfæren er udviklet til at styrke hele spaoplevelsen, skriver Great Northern i pressemeddelelsen.

Great Northern blev kåret som Danmarks bedste golfbane i 2018 og spaen er opført i samme unikke nordiske design og med samme kompromiløse kvalitet som resten af Great Northern.

Med udvidelsen huser Great Northern en 18-hullers og 9- hullers golfbane. Et golfakademi. Et klubhus med restauranten EAT samt 15 hotelværelser.

Great Northern Spa vil have åbent alle ugens dage fra 26. maj.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde Ugeavis

At blive voksen

Kerteminde Ugeavis

Tredje generation overtager campingpladsen: - Jeg har altid drømt om at bygge en swimmingpool, men det passer ikke til

Annonce