Annonce
Kerteminde Ugeavis

Albani bliver hovedsponsor for Kerteminde Boldklub

Både bredden og eliten får gavn af det nye samarbejde, fortæller formand Steen Jensen. Arkivfoto: Helle Kryger
Både bredden og eliten får gavn af det nye samarbejde, fortæller formand Steen Jensen.
Annonce

Kerteminde: Efter en sejrsrus i Serie 1 og efterfølgende oprykning i Albani-Fynsserien tidligere på året kan Kerteminde Boldklub nu endnu en gang række armene i vejret i jubel.

Det er nemlig lykkedes bestyrelsen at lande en aftale med Albani som klubbens hovedsponsor.

- Det er en kendt sag for de fleste, at Kerteminde Boldklub er en integreret del af ”Øens Hold," hvor der bakkes op om Odense Boldklubs visioner for topfodbolden på Fyn. Nøjagtig som Albani gør det. Derfor er det et helt naturligt match, at KB og Albani nu også har fundet sammen, fortæller formand for Kerteminde Boldklub, Steen Jensen.

- Med Albani samt endnu flere lokale sponsorer i ryggen er Kerteminde Boldklub bedre forberedt på fremtidens udfordringer.

Annonce

Klubhus udvides

Det nye samarbejde kommer både bredden og eliten til gavn. Fra forårssæsonen vil Albanis logo være at finde på førsteholdets kamptrøjer og på stadion. Nogle af pengene skal også bruges på at bygge klubhuset om, fortæller Steen Jensen:

- Første-holdet har opfordret til at udvide mad- og kageaftenerne til også at omfatte breddeholdene, og med relativt få midler kan vi udbygge klubhusets fællesrum. Det handler bare om at flytte vinduerne udad mod det overdækkede område på terrassen. Så kan vi sætte nogle storskærme op og lave arrangementer med plads til flere, fortæller han.

Første gang KB's førstehold går i aktion med den nye hovedsponsor på spillerdragterne bliver søndag den 29. marts, hvor KB skyder forårssæsonen i gang med en udekamp mod Tarup-Paarup. Forårets første hjemmekamp er den 5. april mod Fjordager.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde Ugeavis

At blive voksen

Annonce