Annonce
Kerteminde Ugeavis

Anonym dansker i Mexico skyder penge i Cityforeningens lodtrækningskonkurrence

Rikke Steffensen, indehaver af Lulus Café, kan nu også glæde sig over en anonym udenlandsdanskers generøse indkøb af vare til Cityforeningens store lodtrækningskampagne. Arkivfoto: Birgitte Carol Heiberg
Annonce

Kerteminde: Cityforeningen har siden den 30. april solgt lodder til kampagnegavekort, der er tænkt som en støttemarkering til de lokale erhvervsdrivende. Og forleden blev præmiepuljen så pænt udvidet, idet den anonyme dansker bosiddende i Mexico, der flere gange tidligere har hjulpet det lokale handelsliv i Kerteminde under coronakrisen, gennem Lulus Café ved Rikke Steffensen har bidraget med 13 trækninger på varer fra Lulus Café.

- Han har købt 10 gange tapas á 150 kroner og tre gange frokost for to med alt inklusive til en værdi af 500 kroner, som så også skal trækkes på de i perioden købte gavekort, fortæller Rikke Steffensen i en pressemeddelelse.

Gavekortene til Cityforeningen, der har en værdi af 500 kr., men som i kampagneperioden kun koster 400 kr., kan købes hos SuperBrugsen, SPAR, VisitKerteminde og hos Svane.

Kampagnen kører til og med den 23. maj 2020 og gælder kun på gavekort til en værdi af 500 kr. Der er et gebyr på 10 kr. pr. gavekort.

Annonce
Annonce
Kerteminde Ugeavis

Ny udstilling i Galleri KiK

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde Ugeavis

Sensommerjazz på Anexet

Annonce