Annonce
Kerteminde Ugeavis

Bib-box åbner i Munkebo 18. maj

Bib-boxen er en 27 kubikmeter stor container, indrettet som et mini-bibliotek. Foto: Anne Mejlhede
Annonce

Munkebo: - Du kan låne og aflevere bøger i Munkebo, imens biblioteket holder lukket under ombygning, lyder det i en pressemeddelelse fra Kerteminde Bibliotekerne.

Bib-boxen på Mosevangen 2 foran Munkebo Idrætscenter er en 27 kubikmeter stor container indrettet som et mini-bibliotek. I containeren er der etableret en af de velkendte automater fra Munkebo Bibliotek til udlån og aflevering af biblioteksmaterialer. Derudover er der et mindre udvalg af voksen- og børnebøger - heraf en del nyindkøbte. Det er også muligt at hente reserverede materialer i Bib-boxen. Åbningstiderne bliver de samme som på Munkebo Bibliotek med betjening. Der vil ikke være mulighed for selvbetjening i ydertidspunkterne. I åbningstiden er der biblioteksansatte tilstede.

Som følge af Corona–situationen skal de gældende retningslinjer for at holde afstand og god håndhygiejne naturligvis også overholdes i BibBoxen. Der er håndsprit til rådighed, og der må maksimalt være to personer i containeren ad gangen, da der skal holdes anbefalet god afstand til hinanden.

Hvad ligner så sig selv, når bibliotekerne genåbner de andre steder 18. maj?

- Der vil være betjening alle hverdage, og hver anden lørdag per de sædvanlige åbningstider, hvor det vil være muligt at låne og aflevere bøger, og reservere materialer hos personalet i skranken.

Uge 21: Kerteminde: Åben hver dag fra kl. 8 til luk iflg. de betjente åbningstider. I tidsrummet før den betjente åbningstid kan du afhente reserveringer og aflevere, men uden betjening. Du kan evt. lægge en seddel med dine reservationer til personalet i skranken. Langeskov: Åben iflg. de betjente åbningstider (der bliver sat en bogvogn op til afleveringer i forhallen fra kl. 8 hver dag). Reserveringer kan hentes i den betjente åbningstid. Bib-boks: Betjente åbningstider.

Uge 22 og fremover: Åben hver dag både i Kerteminde og Langeskov fra kl. 8 til luk iflg. de betjente åbningstider. Tidsrummet før den betjente åbningstid benyttes til at aflevere eller hente reserveringer, men uden betjening. Bib-boks: Betjente åbningstider

-Fra mandag d. 11. maj kan du reservere bøger til afhentning fra mandag d. 18 maj. Det vil du kunne gøre via www.kertemindebibliotekerne eller Biblioteket-app'en Fra mandag d. 18 maj, kan du både ringe og skrive til os.

- Reserveringer via Bibliotek.dk åbnes på mandag d. 18. maj.

Annonce
Annonce
Kerteminde Ugeavis

Ny udstilling i Galleri KiK

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde Ugeavis

Sensommerjazz på Anexet

Annonce