Annonce
Kerteminde Ugeavis

Bliv frivillig voksen på Red Barnets sommerlejr

Du kan få mulighed for at være med til at give 25 børn fra Kerteminde Kommune en sommerferie ved at tage med som voksen på sommerlejren ved Årup. Billedet her fra familielejren i 2019. Foto: Malene Hansen
Red Barnets lokalforening i Kerteminde har fået mulighed for at tilbyde 25 børn fra Kerteminde Kommune at komme på sommerlejr. Nu efterlyser foreningen voksne til at tage med.
Annonce

Red Barnets lokalforening i Kerteminde kan blandt takket være Lindø Port of Odense nu tilbyde 25 børn i kommunen at komme på sommerlejr.

40 medarbejdere fra Lindø Port of Odense løb, cyklede eller gik i det danske landskab i forbindelse med et virtuelt firmaarrangement. Udover god motion resulterede arrangementet i en donation på 25000 kroner til Red Barnet i Kerteminde.

Ud fra devisen, alle børn har brug for at udvikle sig både personligt og socialt, har bestyrelsen i Red Barnets Lokalforening besluttet, at beløbet skal være med til at finansiere en uges børnelejr i forbindelse med skolernes sommerferie for 25 børn i alderen 7-11 år fra Kerteminde Kommune.

Lejren finder sted i Det danske Spejderkorps lejr i Årup fra den13 juli til 19.juli, og den ledes af Søren Lempert og Peter Jensen, som gennem årene har stået for lignende sommerlejre for Red Barnet. Lejren byder dels på samvær med jævnaldrende og voksne samt sjove lege, ”ud af huset arrangementer” og meget andet.

Foreningen mangler frivillige voksne, som har lyst vil at deltage og hermed være med til, at børnene får en god og uforglemmelig uge i sommerferien.

Yderligere informationer om Børnelejren kan fås ved henvendelse til formand Jette Møller i Red barnets Lokalforening i Kerteminde på mail Formandredbarnet@kerteminde.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde Ugeavis

Et godt råd

Annonce