Annonce
Kerteminde Ugeavis

Bolchepigen flytter ud - restauratør overtager lokalerne: 'Jeg kan skabe noget mere liv - også til byen'

Kazim "Carlo" Altuntas' restaurant bliver større til foråret, når han udvider med 75 kvadratmeter. Arkivfoto: Mette Louise Fasdal
1. februar overtager Carlo Restaurant det hjørne af Hans Schacksvej i Kerteminde, hvor Bolchepigen er, og 1. april slår restaurantens ejer, Kazim "Carlo" Altuntas, dørene op til en større og mere synlig restaurant.

Kerteminde: - Jeg har længe overvejet, at det kunne være en god idé at overtage lokalerne ved siden, fordi de er meget synlige, fortæller Kazim "Carlo" Altuntas.

Han overtog i 2019 Pizza Pronto på hjørnet af Hans Scacksvej i Kerteminde, og her i efteråret besluttede han sig for at skifte navnet på restauranten til "Carlo Restaurant" - både for selv at træde mere frem som ejer af restaurantten og for at frigøre sig fra pizzeria-prædiktatet, da han mener, at spisestedets menukort indeholder meget mere end bare pizza.

Til februar overtager han de lokaler, som bolchebutikken Bolchepigen siden 2017 har haft, men her i slutningen af december flytter ud af.

Annonce

Når jeg får mere plads, betyder det også, at jeg kan skabe noget mere liv - også til byen.

Kazim "Carlo" Altuntas

- I turistsæsonen er vi nødt til at afvise mere en halvdelen af de gæster, der gerne vil spise hos os, fordi vi mangler plads. Nu får vi mere - også til at sidde udenfor, siger Kazim "Carlo" Altuntas.

Bolchepigen rykkede i 2017 ind i lokalerne i Kerteminde. Nu flytter forretningen. Arkivfoto: Mikkel Støttrup

Han fortæller, at der venter restauranten 75 kvadratmeter mere bag den væg, der i øjeblikket skiller madstedet og bolchebutikken.

Salatbar og livemusik

Restauratøren planlægger også at udvide restauranten med en salatbar og arrangementer med livemusik.

- Når jeg får mere plads, betyder det også, at jeg kan skabe noget mere liv - også til byen, forklarer han.

Når Kazim "Carlo" Altuntas overtager lokalerne 1. februar, regner han med at bruge nogle måneder på at indrette restauranten. 1. april satser han på at være klar til at slå dørene op til sin noget større restaurant.

- Det bliver godt for Kerteminde. Det lover jeg. Det bliver rigtig hyggeligt. Også udendørs, når vi har mere plads, forsikrer restauratøren.

Han fortæller, at der kommer arkitekter på projektet for at sikre, at det bliver så godt som muligt.

Annonce
Kerteminde Ugeavis

Foredrag med kulturredaktør Anette Hyllested

Annonce
Kerteminde Ugeavis

Kirsten Holm fortæller fra sin barndom i Grænselandet

Annonce
Kerteminde Ugeavis

Ny særudstilling på Johannes Larsen Museet

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde Ugeavis

Debat: Fremtidens løsning for vores skrantende lille planet

Kerteminde Ugeavis

Kom-og-prøv SUP, havkajak og crawl

Kerteminde Ugeavis

Jorden er fuld af guld og skatte: Her er de tre vildeste fund i 2021

Kerteminde Ugeavis

Restaurant åbner efter planen i forsommeren: Nu er firkløveren bag klar med koncept og navn

Kerteminde Ugeavis

Galleri Milo tilbyder corona-venlige besøg til dig og dine venner

Kerteminde Ugeavis

Kan ikke undvære papiravisen: Vibeke og Claus er trofaste læsere siden 1971

Kerteminde Ugeavis

Kæmpe hul i baghaven er led i en stor plan: Nu mangler Alex og Vera bare regnen

Kerteminde Ugeavis

Gode Gerninger i Kerteminde Kommune hjælper børn i Syrien

Kerteminde Ugeavis

Se de vilde forvandlinger: Christina hjælper dig af med en kvart meter af dit hår til en god sags tjeneste

Kerteminde Ugeavis

Et liv på forventet efterbevilling

Annonce