Annonce
Kerteminde Ugeavis

Afviste halvdelen af gæsterne i sommer: Carlo udvider sin restaurant med 80 kvadratmeter og en ny sommermenu

Kazim "Carlo" Altuntas skiftede i efteråret navn på sin restaurant, som her i slutningen af april har fået 80 kvadratmeter mere til at have spisende gæster. Foto: Mette Louise Fasdal
I februar overtog Kazim "Carlo" Altuntas Bolchepigen i Kertemindes lokaler for at få en større og mere synlig restaurant.

Kerteminde: Kazim "Carlo" Altunas' smil når omtrent fra øre til øre, mens han stolt slår armen ud mod de 80 kvadratmeter ekstra, han har fået til sin restaurant, Carlo Restaurant i Kerteminde.

I 2019 overtog han Pizza Pronto på hjørnet af Hans Schacksvej, og i efteråret besluttede han sig for, at han ville skifte navn på restauranten til "Carlo Restaurant." Både for selv at træde mere frem som ejer af restauranten og for at frigøre sig fra pizzeria-prædikatet. For han mener selv, at hans menukort byder på meget mere end bare pizza.

Mere plads

I februar overtog han de lokaler, som butikken "Bolchepigen" siden 2017 havde haft. Slikbutikken lukkede i slutningen af december.

I turistsæsonen er vi nødt til at afvise mere en halvdelen af de gæster, der gerne vil spise hos os, fordi vi mangler plads. Nu får vi mere - også til at sidde udenfor.

Kazim "Carlo" Altuntas

Kazim "Carlo" Altuntas overtog butikslokalerne med håbet om, at hans restaurant blev mere synlig og samtidigt også fik mere plads.

- I turistsæsonen er vi nødt til at afvise mere en halvdelen af de gæster, der gerne vil spise hos os, fordi vi mangler plads. Nu får vi mere - også til at sidde udenfor, fortalte restauratøren i december, da han offentliggjorde sine planer om at udvide.

Nu står det hele færdig, og han er pavestolt af resultatet og glæder sig bare til, at de nye kvadratmeter kommer til at summe af spisende gæster.

Kazim "Carlo" Altuntas' restaurant har også fået et nyt indgangsparti, som er flankeret af to store oliventræer. Foto: Mette Louise Fasdal

Samtidigt med, at restauranten har overtaget slikbutikkens lokaler, har spisestedet også fået en ekstra terrasse ud til Strandvejen i Kerteminde. Her planlægger Kazim "Carlo" Altuntas at få etableret en pergola med blomstrende slyngplanter, som gæsterne kan sidde og spise under.

Annonce

Særlig sommermenu

Den kendsgerning, at restauratøren ønsker at befri sig fra, at hans restaurant bliver betegnet som et pizzeria, viser sig også på det nye menukort. Det har han lige lanceret i forbindelse med, at han har taget sin ombyggede restaurant i brug.

Her byder han indledningsvist på en sommermenu, hvor det blandt andet er muligt at vælge at få serveret en brunch-tallerken - fra klokken 11 til 15. Desuden kan hans køkken også stå for, at det er hjemmebagt brød med rygeostsalat eller kartoffelmadder, der står foran dig på tallerkenen. Og er du til de mere tunge retter, kan du få en steakburger, en gang sommerpasta eller en kurdisk pizza.

- Det er vigtigt for mig, at vi sørger for at bruge lokale råvarer til vores mad, pointerer han og fortæller, at mange af restaurantens grøntsager blandt andet kommer fra Hindsholm.

Annonce

Hjælp søges

Med turistsæsonen, der banker på om lidt, forventer Carlo Restaurant, at der bliver travlt i restauranten, og derfor er der brug for flere hjælpende hænder.

Ligesom så mange andre i restaurationsbranchen har Kazim "Carlo" Altuntas mærket, at det er en udfordring at finde hjælp.

- Det er virkelig svært - også at finde lokale folk, påpeger han.

For restauratøren vil gerne have, at de hjælpende hænder sidder på folk, der bor i lokalområdet.

- Jeg har ansatte fra Odense, men de kan ikke tage så mange vagter, forklarer han og fortæller, at det hænger sammen med, at de har transporttid og derfor gerne vil have vagter, der ikke kun er fra klokken 16 til 20.

- De kommer jo hurtigt at bruge syv timer så, hvis de også skal frem og tilbage. Så er det lettere med nogle, der bor lige i nærheden, understreger han.

Annonce
Kerteminde Ugeavis

Ladbykongen sætter alle sejl

Annonce
Kerteminde Ugeavis

Forårskoncert med Danmarks Underholdningsorkester

Annonce
Kerteminde Ugeavis

Seebach Band i Munkebo

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde Ugeavis

Fra Nørrebro til det enkle liv på landet: Familie dyrker giftfrie grøntsager til hele lokalområdet på genboens eng

Kerteminde Ugeavis

Kerteminde Apotek tester hørelsen gratis

Kerteminde Ugeavis

Vellyd på Munkebo Bibliotek

ERHVERV

Bladt-chef om nyt center på Odense Havn: - Man skal være varsom med at kalde noget historisk, men

Kerteminde Ugeavis

Mød Sigurd Barrett ved Torvet i Kerteminde

Kerteminde Ugeavis

Autocamperne kan roligt køre til Kerteminde: Der er intet ulovligt i kommunens udlejning af pladser

Kerteminde Ugeavis

Dorthe og Anne Grete holder fanen højt i Galleri KiK

Kerteminde Ugeavis

Strandfitness på Nordstranden i Kerteminde

Kerteminde Ugeavis

Pelle blev født i Kerteminde

Kerteminde Ugeavis

Great Northern er i centrum for stort show: 800 kan være med til at hylde Dronning Margrethe

Kerteminde Ugeavis

Hvorfor springer direktøren altid i vandet?

Kerteminde Ugeavis

Se video - Lou danser sig ind på særlig uddannelse: Det har kostet adskillige afslag til fester

Annonce