Annonce
Kerteminde Ugeavis

Busters Verden anno 2020: Nu skal der skydes film i Kerteminde - igen

Sidste år var det instruktør Søren Kragh-Jacobsen, der lavede "Lille sommerfugl" på en gård et sted i Kerteminde kommune. Medvirkende i den film var blandt andre Jesper Christensen. Foto: Frederik Steen Nordhagen
Filmen Busters Verden fra 1984 skal genindspilles, og det kommer blandt andet til at foregå i Kerteminde til september.
Annonce

Kerteminde: Et par medlemmer eller fire fra Turismens Venner får nu chancen for at komme på det store lærred. Turismens Venner søger nemlig nogle frivillige blandt medlemmerne, der vil være statister i en nyindspilning af "Busters Verden" fra 1984.

Indspilningen, der er en nyfortolkning, sker med støtte fra FilmFyn, og størstedelen af filmarbejdet kommer til at foregå i Odense, men fire dages optagelser den 10.-14. september er henlagt til Kerteminde.


Fyn skal det være - Fyn er Film.

Hans Bülow Ungfelt, filmproducent


I Kerteminde skal der blandt andet optages en byfest med boder, og det er her Turismens venner kommer ind i billedet som nogle af statisterne.

Det er Matin Miehe-Renard, der er instruktør på filmen. Han kender Kerteminde helt godt, for han var sidste år instruktør på Kerteminde-revyen.

Annonce

Ikke første gang i Kerteminde

Medvirkende i filmen bliver blandt andet Manfred Weber, der skal spille titelrollen som Buster Oregon Mortensen, samt Ibi Støvring og Henning Jensen.

Filmens producent Hans Bülow Ungfelt er også godt kendt med Fyn:

- Vi glæder os meget til at komme tilbage. Fyn skal det være - Fyn er Film.

Kerteminde har flere gange tidligere lagt landskab til filmindspilninger - blandt andre instruktør Søren Kragh Jacobsens film "Lille sommerfugl," filmen "Stille hjerter" med Ghita Nørby og tilbage i 2013 "Kapgang" med Anders W. Berthelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde Ugeavis

Ny udstilling i Galleri KiK

Kerteminde Ugeavis

Sensommerjazz på Anexet

Annonce