Annonce
Kerteminde Ugeavis

Butik Ilskov klar til at flytte: Håber at åbne i nye rammer 1. februar

Jane Nielsen glæder sig til at flytte Butik Ilskov, men hun havde håbet på at få solgt godt ud af varerne, inden hu skulle i gang med at pakke og flytte. Arkivfoto: Helle Nordström
Det er lige nu, Jane Nielsen i Butik Ilskov skulle have været i gang med udsalget for at få tømt butikken inden flytning.

Kerteminde: - Mine forventninger er sat fuldstændig på hold. Man aner jo ikke, hvad regeringen kan finde på næste gang.

Sådan siger Jane Nielsen, indehaver af Butik Ilskov i Kerteminde.

Hun har siden sensommeren glædet sig til at skulle flytte sin butik fra Langegade Nord ned til centrum i det tidligere tandlægehus Langegade 12.

Og det er ganske vist, at hun flytter den 1. februar, men det bliver ikke den flytning, hun havde drømt om.


Nu ender det nok med, at jeg skal flytte alle varerne med ned til den nye butik og så starte med udsalg.

Jane Nielsen, Butik Ilskov


- Vi skulle nu have været i fuld gang med udsalget, så vi kunne få solgt ud af varerne inden flytningen. Så kom der corona-nedlukning foreløbig til den 17. januar, beklager hun.

- Nu ender det nok med, at jeg skal flytte alle varerne med ned til den nye butik og så starte med udsalg.

Annonce

Ikke outlet igen

Jane Nielsen fik sidste år ryddet op i varelageret efter corona-nedlukning ved at åbne en ekstra butik i form af et outlet skråt overfor Butik Ilskov.

- Jeg har et kort øjeblik tænkt, om jeg skal gøre det igen i år, men det gør jeg altså ikke - ikke lige med det første i hvert fald. Sidste år endte det med, at jeg gik lidt ned med stress af at drive to butikker og samtidig planlægge flytning.

I øjeblikket er håndværkere i fuld gang med at indrette den nye Butik Ilskov i Langegade 12, og Jane Nielsen krydser fingre for, at coronaen ikke kommer i vejen for åbningen af den nye butik den 1. februar.

Annonce
Annonce
Kerteminde Ugeavis

Restaurant investerer i food truck og frygter genåbning i maj: - Det forventes jo, at jeg skal til at stå og gøre politiets arbejde

Annonce
Annonce
Kerteminde Ugeavis

Se video - Henrik fra Langeskov er danmarksmester og mad-missionær: Han vil lære dig at elske italienernes fattigmandsspise

Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde Ugeavis

Endelig - nu åbner det lille butikscenter:  - Kunderne kommer til at møde os med den røde løber ude og flagene hejst

Annonce