Annonce
Kerteminde Ugeavis

Byens hotel er i chok: - Alle aflyser alt. Det står frygteligt til.

I 2018 var der stor glæde på Tornøes Hotel. Sønnen Ulrich Birkerod Frandsen var vendt hjem til byen for at indgå i driften af det familiedrevne hotel, og man havde netop indviet en tilbygning med 21 værelser. Nu strømmre aflysningerne ind. Arkivfoto: Helle Nordstrøm.
En fyldt kalender skulle lukke hullet efter massive investeringer i en tilbygning til Tornøes Hotel. Nu strømmer aflysningerne ind, og restauranten er lukket og slukket, fortæller Ulrich Birkerod Frandsen.
Annonce

Kerteminde: Der var ikke meget af fejre, da Ulrich Birkerod Frandsen torsdag fyldte 30 år.

Han er næste generation på Tornøes Hotel og kom i sommeren 2018 hjem til byen for at indgå i driften af hotellet sammen med sine forældre, Charlotte og Morten Birkerod Frandsen.

I denne uge lukkede og slukkede alt på det 150 år gamle hotel på grund af coronakrisen.

- Det står frygteligt til. Alle aflyser jo alt. Nu ryger konfirmationerne også. Det er katastrofalt. For hver gang jeg lægger telefonen fra mig, ringer den igen med nye aflysninger, fortæller Ulrich Birkerod Frandsen.

Annonce

Alt personale er gået hjem

I 2018 indviede hotellet en ny tilbygning med 21 værelser i tillæg til de 38 eksisterende. Det tegnede lovende med den store investering. Indtil nu.

- Vi havde så flot en belægning i marts og april. Kalenderen var fyldt af overnatninger, fester, fødselsdage, receptioner. Nu kommer alle afbuddene. Og alle konfirmationerne også. Enkelte udsætter, men de fleste aflyser, fordi de ikke tør binde an på det.

- Vi har slukket det hele i dag, og alt vores personale er gået hjem. Det er katastrofalt, fortæller han.

Annonce

Sådan hjælper du hotellet

Hotellet har i alt 12 ansatte. Præcist hvilke konsekvenser krisen får for dem, og hvor mange millioner hotellet har investeret i udvidelsen, vil han ikke svare på. Han understreger dog:

- Hotel Tornøes overlever. Men vi håber godt nok ikke, det her skal vare for længe.

Vil du hjælpe hotellet? Så oplyser Ulrich Birkerod Frandsen, at man kan booke overnatninger og gavekort til restauranten på tornoes@tornoeshotel.dk.

- Vi vil sætte stor pris på, at der er noget at vende tilbage til.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Annonce