Annonce
Kerteminde Ugeavis

Byggematerialer og lingeri som takeaway: Nedlukningen får butikker til at tænke kreativt

Pernille Poulsen Kroer Hansen, der er indehaver af Butik Nille i Kerteminde, er klar til at guide dig over telefonen, sms eller på mail, hvis du, mens butikken holder lukket, har brug for noget. Arkivfoto: Mette Louise Fasdal
Corona-restriktionerne betyder, at mange butikker i øjeblikket er lukket ned, men det får dem blot til at tænke ud af boksen.
Annonce

De fleste ved nok nu, at det i øjeblikket ikke er den sjoveste periode, hvis man er butiksejer. Siden 23. december har flere butikker været lukket på grund af restriktionerne.

Selv om butikkerne er nødt til at holde døren lukket for kunder, betyder det dog ikke, at butikkerne helt er lukkede. Flere er gået over til takeaway, som ellers normalt er noget, man forbinder med mad, men nu kan du faktisk flere steder få andre ting ud af huset her på Nordøstfyn.

Vi fortæller dig her om nogle af de steder, der har taget udfordringer op og tænker kreativt.

1 Sytilbehør, metervarer og broderi

Der er ikke nogen grund til at løbe tør for sytilbehør, metervarer eller broderi. For Butik Meter i Vestergade i Kerteminde er én af de butikker, der tilbyder takeaway. Du skal blot sende en SMS til butikken og fortælle, hvad du mangler. Herefter aftales et tidspunkt for, hvornår du kan hente din vare. Betingelsen er dog, at du betaler varen, inden du kan hente den ved butiksdøren.

2 Maling og byggematerialer

Er du i gang med et gør-det-selv-projekt derhjemme, eller mangler træbriketter til brændeovnen, så du kan holde varmen i januar-kulden, tilbyder XL Byg Grønfeldt i Langeskov  også takeaway. Du ringer til butikken, lægger en bestilling og betaler for den. Herefter kan du hente dine varer på parkeringspladsen.

3 Undertøj, strømper og garn

Butik Nille i Kerteminde lukker heller ikke døren op for tiden, men hvis du mangler garn til kreative projekter, stofmundbind eller undertøj og strømper, tilbyder butikken også takeaway. Butikken sender også gerne. Så hvis du kontakter butikken, bliver du guidet på bedste vis over telefon, sms eller mail inden afhentning.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce