Annonce
Kerteminde Ugeavis

Corona-venlig hædring: Årets foreningsleder blev fundet i Langeskov

Allan Thomsen fik ved et corona-venligt arrangement tirsdag 15. december overrakt prisen som årets foreningsleder for sit arbejde i idrætsforeningen BR66 Langeskov. På billedet står han fra venstre sammen med chef for kultur og fritid Christian Barding. borgmester Kasper E. Olesen (S), årets frivillige leder Allan Thomsen, formand for kultur og fritid Hans Luunbjerg (V) og formand for folkeoplysning Erling Knudsen.
Allan Thomsen, formand for BR66 Langeskov, trak det længste strå i konkurrencen om at blive udnævnt til årets foreningsleder for det forgange år.

Nordøstfyn: I Tuttens nye rammer, som er cafeteriaet i Langeskov Hallerne, blev årets foreningsleder for 2020 tirsdag aften kåret.

Det normale hædringsarrangement blev tidligere på året aflyst til fordel for en kåring i januar, men årets foreningsleder er der nu allerede sat navn på.

Der er Allan Thomsen, formand for idrætsforeningen BR66 Langeskov. Han løb afsted med hæderen til et corona-venligt arrangement.

Annonce

Han mener selv, at prisen er et bevis for de ting, som han og det team, han er en del af, udretter til daglig.

- Først og fremmest gør den mig stolt. Det er klart, når jeg bliver anerkendt for det arbejde, som jeg går og laver.

- Jeg bliver glad på BR66's vegne, fordi det er baglandet, der gør, at jeg har lyst til at stå i spidsen for det. Vi har nogle fantastiske træner og ledere, der bakker klubben op, og det gør medlemmerne også. Det er skønt, og det har også en masse med dem at gøre.

Allan Thomsen er formand for idrætsforeningen BR66 Langeskov, der blandt andet har E-sport, håndbold og dans på programmet. Privatfoto


Først og fremmest gør den mig stolt. Det er klart, når jeg bliver anerkendt for det arbejde, som jeg går og laver.

Allan Thomsen, årets foreningsleder 2020


- Vi har fortjent det

Allan Thomsen lægger stor energi i arbejdet hos idrætsforeningen. En af de ting, som han er mest stolt af i det forgange år, er det nye cafeteria ved idrætscenteret, som bliver drevet af frivillige kræfter på tværs af to foreninger.

- Jeg er nødt til at fremhæve Tutten, hvor jeg i samarbejde med Langeskov Badminton Klub og kommunen har fået etableret et sted, der drives frivilligt. Den er med til, at vi kan opretholde vores sociale samvær. Det er helt klart højdepunktet.

Med kåringen som årets foreningsleder er Allan Thomsen også en del af feltet til Sportslørdag i januar, hvor årets idrætsleder på Fyn bliver kåret. Han tror selv på, at der er en god chance for at komme derfra med mere hæder.

- Jeg har stået i spidsen for et rigtig godt foreningsarbejde på tværs af Langeskov med Tutten. Det synes jeg, at vi har. Jeg synes faktisk, at vi har fortjent det, siger Allan Thomsen med et stort grin.

Jens Gantriis, leder for Frivilligcenter Kerteminde, oplyser, at de øvrige priser, som tæller Årets Borger, bliver uddelt til et arrangement i januar, som ikke endnu er fastlagt grundet covid-19.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde Ugeavis

Restaurant investerer i food truck og frygter genåbning i maj: - Det forventes jo, at jeg skal til at stå og gøre politiets arbejde

Kerteminde Ugeavis

Se video - Henrik fra Langeskov er danmarksmester og mad-missionær: Han vil lære dig at elske italienernes fattigmandsspise

Annonce