Annonce
Kerteminde Ugeavis

Coronavirus bremser ikke fisk i Jollehavnen: Boris Fisk Eftf. åbner med fokus på afstand og takeaway

René "Boris" Mohr (tv) solgte sidste år sit fiskehus i Jollehavnen i Kerteminde til Jona Viggosdottir og Thrainn Haraldsson og døtrene Bára og Arna Thrainsdottir. Arkivfoto: Helle Nordström
Skærtorsdag åbner Boris Fisk Eftf. Nye ejere er ved roret i fiskehuset på Jollehavnen i Kerteminde, og de håber, at de trods coronakrisen og de mange restriktioner får en god start på sæsonen.
Annonce

Kerteminde: Når påskedagene presser sig på i kalenderen, plejer det i Kerteminde også at være ensbetydende med, at der kommer liv i det lille sorte fiskehus i Jollehaven, hvor Boris Fisk sælger fiskefrikadeller og andet god fiskemad - mad, som folk kan sidde og spise udenfor - eller tage med sig hjem.

Og også i år kommer der liv i fiskehuset i Kerteminde, forsikrer Jona Viggosdottir.

Sammen med sin familie har hun overtaget Boris Fisk efter René "Boris" Mohr, der sidste år i august bebudede, at han ville stoppe for at få mere tid til familien.

Selv om coronavirussen vimser rundt og har fået regeringen til at komme med en masse udspil for at mindske smitterisikoen mindst muligt, er det stadig familiens plan at åbne fiskehuset, som nu skifter navn til Boris Fisk Eftf., skærtorsdag 9. april.

- Så må vi jo håbe på, at der kommer nogle kunder, siger Jona Viggosdottir med smil på stemmen.

Annonce

Afstand mellem bordene

Hun og hendes familie er klar på at tage de mange restriktioner, som regeringen er kommet med, med sig, når de åbner fiskehuset.

På jollehavnen er der meget plads, at derfor er det muligt at sætte de borde, fiskehuset har, langt fra hinanden.

- Vi vil selvfølgelig gøre alt, hvad vi kan, for at folk holder afstand, understreger hun og pointerer, at hun og hendes familie, der nu skal drive fiskehuset, også vil sætte fokus på takeaway.

- Det er jo vores første år, så det er ikke en nem start lige nu, fastslår hun.

Boris Fisk Eftf. vil have åbent i påskedagene. Herefter er der åben hver weekend frem til begyndelsen af sommerferien.

I sommerferien vil der være åben hver dag.

Annonce
Annonce
Kerteminde Ugeavis

Ny udstilling i Galleri KiK

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde Ugeavis

Sensommerjazz på Anexet

Annonce