Annonce
Kerteminde Ugeavis

Davs er pseudonymet med håndbold-ildsjælen John

John Jäger formår at leve sig ind i det, når der spilles kamp i hallen. Privatfoto
- At kunne gøre en positiv forskel for andre har givet mit liv en ekstra dimension, siger Kerteminde Håndboldklubs initiativrige ildsjæl, John Jäger.

- Davs! kunne være pseudonymet for John Jäger, der for knap 20 år siden sammen med fruen Marie-Louise og børnene Emilie og Malthe flyttede til Kerteminde - grundet et journalistjob på TV2.

- Davs! er indgangsreplikken for John Jäger, når han på KH’shjemmeside eller Facebook slår et slag for, at forældre eller håndboldinteresserede bør melde sig til et frivilligt job.

- Alle burde opleve glæden ved at lave noget for andre, at være med til at udvikle og ikke mindst at være med i sociale sammenhænge, siger John Jäger, der nu i mere end 10 år har været et forbillede for mange - grundet sin store entusiasme.

Det var lidt af et tilfælde, at det blev KH, der fik glæde af Johns evner. Datteren Emilie var i 2009 som ni-årig begyndt at spille håndbold. Der var fem spillere, men ingen træner. Hvem dukkede op? John Jäger - uden forudsætninger. Han havde sin egen stil, og inden året var omme, havde Jägeren op mod 20 spillere til træning.

Annonce

Mange arrangementer

Kodeordet til succes var masser af sociale arrangementer. Det vigtigste var ikke altid det håndboldmæssige.


Alle burde opleve glæden ved at lave noget for andre, at være med til at udvikle og ikke mindst at være med i sociale sammenhænge.

John Jäger


– Vi lavede alt mellem himmel og jord, jul, fastelavn, overnatning, spisning af hjemmebagte boller med mere, og i de næste år var John sammen med fruen, de to børn og de mange glade piger med forældre i mange sommer- weekender til stævner overalt i landet. Ofte om sommeren, markhåndbold på græs.

John Jäger har i nu mere end 10 år været et forbillede for mange i Kerteminde Håndboldklub. Privatfoto

Som souschef på tv2 sporten var John en sommer ansvarlig for Tour De France, VM i fodbold og nåede alligevel i en weekend til DM-græsstævne i Grenå. Ingen tvivl om, at jobbet på TV2 var vigtigt, men for ham var det vigtigste nu alligevel at opleve glæden ved at være sammen med pigerne og vinde et græsstævne.

At komme i Kertemindehallen en søndag og opleve sammenholdet, mange glade børn og unge er i det sidste 10 år blevet en vigtig del af John Jägers liv. 10 aktive år i bestyrelsen - og det allervigtigste - at være træner for ungdomshold og få dem til at tro, at det har stor betydning, at spillerne kommer, har det sjovt sammen og at vinde, når der er kamp om to point.

Annonce

Davs!

John er sjællænder, født i Ølstykke, hvor han allerede som 22-årig blev valgt ind i kommunalbestyrelsen. I dag er han chefredaktør på TV2 sport og er nu netop stoppet efter otte år i GOG’s bestyrelse.

At give noget videre til sine børn, hvor sønnen Malthe er tilbage i Kerteminde både som spiller og børnetræner, fremhæver John som stort for ham.

Der er også store roser til KH’s bestyrelse, der har været med til skabe rammerne for en stor skare af frivillige, der har fulgt blandt andet Johns opfordringer om at give dagligdagen meget større indhold som frivillig i en eller anden sammenhæng.

- Davs!

Det er fantastisk at gøre en forskel for andre.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde Ugeavis

Debat: Vi - en stor del af beboerne i Måle - blev hurtigt udnævnt til skurke

Kerteminde Ugeavis

Restaurant investerer i food truck og frygter genåbning i maj: - Det forventes jo, at jeg skal til at stå og gøre politiets arbejde

Kerteminde Ugeavis

Se video - Henrik fra Langeskov er danmarksmester og mad-missionær: Han vil lære dig at elske italienernes fattigmandsspise

Kerteminde Ugeavis

Efter langt forløb og uenigheder: Bagerbod flytter ud af Måle

Kerteminde Ugeavis

Debat: Tåbeligheder kender tilsyneladende ingen grænser - heller ikke i Måle

Annonce