Annonce
Kerteminde Ugeavis

Debat: Det gør mig trist, når jeg færdes i det offentlige rum

Alt for mange afleverer deres haveaffald på genbrugspladsen med plastik og skrald i, mener Bjørke Rasmussen. Foto: Bjørke Rasmussen
Annonce

Læserbrev: At gå eller cykle en tur i omegnen af Kerteminde og omegn er noget af en prøvelse. Hvis man som mig holder af den uspolerede natur og en ren by, er det et stygt syn. Der ligger skrald alle vegne.

Jeg kan se, at det ikke kun er voksne, der smider skrald - men også børn. Det gør mig trist, når jeg færdes i det offentlige rum. Der er strækninger, jeg helt undgår, da jeg ikke kan holde ud at se det svineri, der findes der.

Foto: Bjørke Rasmussen

Det er ikke et ualmindeligt syn, at der hænger plastik i træer og hegn. Tomme cigaretpakker og nu også tomme tobaksdåser bliver smidt overalt.

Som bilist ser man ikke det, jeg beskriver. Man skal ud at gå eller cykle.


Her i corona-tiden opfordrer vi til at passe på hinanden. Lad os også passe på byen, omgivelserne og den sparsomme natur, vi har.


Her i mundbindstiden ligger der mange mundbind - især ved busstoppestederne. Tag blot en gåtur fra Kerteminde til Kulturhus Fjorden og retur i den anden side af vejen. Mundbindene stoppes også rask væk ind i hækkene. Med skrald langs Hans Schacksvej ligner det mere en indkørsel til en losseplads end en indkørsel til byen.

Foto: Bjørke Rasmussen

En tur fra Kerteminde til genbrugspladsen er også en grim oplevelse. Det er ikke småting, der falder fra de åbne trailere. På genbrugspladsen bliver haveaffald iblandet skrald og plastik afleveret.

På p-pladsen ved Camp Hverringe mødes jeg af et trist syn. I den ene ende af pladsen er et lille kratbevokset område, der ligner en losseplads.

Ved p-pladsen bag skoven neden for bakken på Klintevej er der smidt en stor sæk med affald. Her i corona-tiden opfordrer vi til at passe på hinanden. Lad os også passe på byen, omgivelserne og den sparsomme natur, vi har.

Foto: Bjørke Rasmussen

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde Ugeavis

Mindeord: Farvel Kojak

Annonce