Annonce
Kerteminde Ugeavis

Debat: Det tangerer voksenmobning

Laila Finsen. Privatfoto

Læserbrev: Mudderkastning er en yndet sport, når man ikke har sin argumentation i orden. Det er en solid skidtspand, som Ib Rasmussen (IR) formand for Seniorrådet, kaster i hovedet på mig. Han svarer ikke på kritikken, som tre andre medlemmer og jeg begrunder vor udtræden af rådet med. Det tangerer voksenmobning.

Det er lodret forkert, at jeg ville være formand for rådet. Hvis det var tilfældet, havde jeg meldt klart ud. Jeg pegede på Lars Neumann på det konstituerende møde.

Der var Seniorrådsmøder den 22/10 og 3/12-20. Der kom ingen dagsorden til mødet i januar, som blev aflyst pga. forsamlingsforbud.

Annonce

Både byråd og politiske udvalg og andre Seniorråd afholdt på det tidspunkt adskillige virtuelle møder.


Det er lodret forkert, at jeg ville være formand for rådet.


Danske Ældreråd etablerede i marts et lukket medlemsforum til internt brug for Seniorrådene. Da vi fik adgang til det forum fremgik det, at der i perioden 19/11-20 til 29/4-21 er sendt 11 mails til IR, som rådet ikke er orienteret om.

Til KJA og FS udtaler IR ”at styre et Seniorråd”. Et Seniorråd skal ikke styres, som var det et firma med en direktør, der egensindig vil bestemme alt. I et Seniorråd træffes beslutninger på demokratisk vis i fællesskab, af folkevalgte ligeværdige medlemmer.

At kalde et grundlæggende ønske om at rådets medlemmer forventningsafstemmer, prioriterer opgaver og fokusområder for at obstruere arbejdet i rådet er skudt helt forbi.

Det var med glæde, forventning, entusiasme og arbejdsiver, at jeg i september igen tog fat på Seniorrådsarbejdet.

Til sidst så jeg ikke anden udvej end at trække mig, da jeg indså, at jeg ikke kunne lægge navn til det der foregår i rådet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde Ugeavis

Grundlovsmøde i Venstre

Annonce