Annonce
Kerteminde Ugeavis

Debat: Her springer kæden af i Dræby Fed-sagen

Arkivfoto: Helle Kryger

Læserbrev:  Der er tilsyneladende ingen grænser for, hvor meget vrøvl man skal høre om Dræby Fed-sagen. Jeg kan give Carsten Aa ret i, at det er besynderligt, at ingen af de medarbejdere Lindø talte med havde kendskab til sagen. Det må føre til selvransagelse i Kerteminde Kommune.

Herfra springer kæden af: 1: Lindø har kunnet læse om projektet i pressen. 2: Lindø har selv henvendt sig til Naturafdelingens leder og har fået den fulde forklaring. Det virker besynderligt, at Carsten Aa ikke mener, man har fået informationerne, blot fordi at det var Lindø selv, der ringede til Naturafdelingen. Havde alt så været i orden, hvis præcis samme samtale havde fundet sted blot med den ændring, at det var Naturafdelingen, der havde ringet til Lindø?

Vel vidende om at kommunen har arbejdet på et projekt i 4 år, forpurrer man det ved at købe arealet.

Annonce


Hans må - mere end nogen anden, have haft kendskab til alle detaljer om dette projekt.


Det virker besynderligt, at man pludselig får så travlt med at købe et areal, man ikke tidligere har interesseret sig for. På et møde i 2020 med kommunen viste Lindø interesse for andre arealer, men ikke Dræby Fed.

Desværre tager Hans Luunbjerg prisen for den største kynisme i denne sag. Det er trist at opleve efter at have arbejdet tæt sammen med ham i halvandet år om kommunens naturpolitik. Her var han ivrig fortaler for et naturprojekt på hans egen jord på Dræby Fed. Projektet strækker sig helt tilbage til hans borgmestertid. Hans må - mere end nogen anden, have haft kendskab til alle detaljer om dette projekt.

Alligevel vælger han at gå direkte over til Lindø og sælge jorden med en ynkelig forklaring om, at der blot var gang i nogle forundersøgelser. Ikke engang et tilbud fra Kerteminde Kommune om at give et modbud på jorden tager han imod. Derved har han undergravet alt det arbejde, hans kollegaer på rådhuset har lavet.

Avisen har været i kontakt med Hans Luunbjerg (V), viceborgmester i Kerteminde Kommune, som ingen kommentarer har til spørgsmål om Dræby Fed og derfor ikke ønsker at besvare læserbrevet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde Ugeavis

Restaurant investerer i food truck og frygter genåbning i maj: - Det forventes jo, at jeg skal til at stå og gøre politiets arbejde

Kerteminde Ugeavis

Revyskuespiller med en baby på fem en halv uge og snart en premiere: - Jeg kan da godt mærke, at den her 40-årige krop kunne trænge til en lur

Annonce