Annonce
Kerteminde Ugeavis

Debat: Kære Ulrik Løkke, nu er min grænse nået

Sophy Bostholm. Foto: Sophy Bostholm

Læserbrev: Kære Ulrik Løkke, nu er min grænse nået for diverse beskyldninger i aviserne. Jeg er både forundret og lidt vred.

Jeg ved godt, at det kan være smart at manipulere med læserne ved at holde fokus udelukkende på salg af inventar i det tidligere motionscenter, men fakta er at salg af inventar, intet har med årsagen til konkursen at gøre.

Årsagen skal bl.a. findes i en helt umulig lejekontrakt fra den 10.12.2012. Kontrakten favoriserer i den grad udlejere med en urimelig høj husleje, en uopsigelig lejekontrakt (frem til 2033), en urimelig betalingsfordeling af forbrugsafgifter (i udlejers favør), samt andre favorable vilkår.

Jeg kan undre mig over, at den daværende bestyrelse, hvori du sad Ulrik Løkke, kunne handle sådan overfor foreningens medlemmer og kan kun gisne om, hvorvidt det var vennetjenester overfor udlejer eller egen naivitet!!!

Angående afregning for betaling for vand og varme har praksis været, at foreningen har betalt faktura fra centrets kasse, og efterfølgende har udlejer, som er bosat ved siden af, overført ca. 13-15.000 kr pr år for sin del (forkert procedure, bør være omvendt), efter egen beregning.

Dette indebærer, at foreningen har fået tilskud til alle forbrugsafgifter (vand/varme), for både udlejer og foreningen. Det betyder, at medlemmerne har betalt en stor del af udlejers forbrugsafgifter og yderligere igen, sammen med alle andre skatteydere i Kerteminde kommune, via skat, betalt tilskud til ikke kun foreningens forbrugsafgifter men også udlejers. Vilkår jeg finder dybt urimelige, Og selvfølgelig ulovlige! Som forhåndsværende medlem af bestyrelsen og som skatteyder har jeg ikke kunnet acceptere denne forretningsgang.

Der er foregået mange mærkelige ting i motionscenteret og jeg kan da kun håbe, at det kommer frem i alle detaljer, for det er himmelråbende at læse tilbage i referater mm.

Jeg må også konstatere at det flyver frit med usande oplysninger i de skrevne artikler.

Blot for at nævne nogle:

- Hvor kommer f.eks. et tal på 75000,-kr til flytning af maskiner, fra? Det har jo absolut ingen hold i virkeligheden, der er ikke betalt så meget som fem øre

- betaling af kontingent blev stoppet for at søge corona pakker, og for øvrigt er der mange, der har meldt sig ud, eller gået på pause. Ligeledes er der medlemmer, som er i restance.

- Hvor kommer historien om, at vi lukker centeret for at lave et nyt???? Vi er gentagne gange blevet truet af udlejer, med at vi ville blive smidt ud, hvis vi ikke betalte dette og hint. Når bestyrelsen har forhørt udlejer om, hvorvidt udlejer ville ud af kontrakten, fik den svaret ”nej”.

Selvfølgelig har vi drømt om bedre forhold, men dine ideer/ teorier må du tage for egen regning kære Ulrik

Hvorvidt der kan peges fingre af salget af inventar, til betaling af udgifter, må politianmeldelsen jo så vise.

Vedrørende politianmeldelse bør du, Ulrik, som tidligere bestyrelsesmedlem dog vide, at suppleanter i bestyrelsen ikke har stemmeret og derfor ikke er en del af den beslutningstagende bestyrelse. Så det er lidt skrapt at anmelde Jan Carstens og Tina Aarosin Lassen og dermed udstille dem i avisen, er det ikke? Er det overhovedet lovligt!!

Med hensyn til den økonomiske (u)balance i centeret er fakta, at udgifterne langt overstiger indtægterne i 2021. Bl.a. er der nu også opkrævning fra kommunen, for for meget udbetalt ungdomsmedlems tilskud, på 52000kr, hvilket formodentligt kan blive større ved nærmere eftersyn.

-vedr. centerlederens løn, dækker coronahjælpen 75% i anden nedlukning, og i første nedlukning arbejdede han fuldt ud de timer hans deltidsansættelse kræver.

Det skal nævnes, at al dialog med udlejere har været ganske ensidig. Når bestyrelsen har villet rydde op i de urimelige vilkår, er der blankt kommet afvisning, mange gange efterfulgt af andre økonomiske krav, bl.a. et krav om tilgodehavende for et halt års medlemskab X 3, til de 3 udlejere, fordi de ikke har måtte træne gratis siden i sommers, og nej de er ikke æresmedlemmer, det er fastlagt ved en generalforsamling.

Der kan skrives mange ting/fakta om motionscenterets gang, og som nævnt vil jeg da håbe, at alt kommer frem, men det bliver ikke lige her og nu.

Jeg har haft min gang i motionscenteret i mange år og brugt det rigtig flittigt. I de seneste år har jeg sammen med andre lagt rigtig mange frivillig timer i centeret, bl.a. for at spare udgifter. Jeg har hygget, trænet, grint, og mødt en masse herlige mennesker, som jeg holder rigtig meget af. Man siger ”lykkelig er den uvidende”, det er jeg ”desværre” ikke mere, så det er med sorg i sinde og stor beklagelse, at jeg er med til at dreje nøglen om i centret, og jeg håber inderligt, der kommer et nyt tilbud.

Jeg vil også gerne beklage, at jeg under første corona lukning, gik over min egen moralske grænse, da jeg indtrængende bad medlemmer om at fortsætte kontingent betalingen, da centeret ellers ikke ville kunne forsætte sin eksistens, det er jeg skamfuld over, undskyld, men jeg troede dengang (naivt) på, at vi kunne få rimelige vilkår i centeret.

Annonce
Annonce
Kerteminde Ugeavis

Restaurant investerer i food truck og frygter genåbning i maj: - Det forventes jo, at jeg skal til at stå og gøre politiets arbejde

Annonce
Annonce
Kerteminde Ugeavis

Se video - Henrik fra Langeskov er danmarksmester og mad-missionær: Han vil lære dig at elske italienernes fattigmandsspise

Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde Ugeavis

Endelig - nu åbner det lille butikscenter:  - Kunderne kommer til at møde os med den røde løber ude og flagene hejst

Annonce