Annonce
Kerteminde Ugeavis

Debat: Mere handling, mindre brok - Hr. Mohr

Henrik Madsen er byrådskandidat for De Konservative. Foto: Steffen Stamp

Læserbrev: Når man stikker næsen frem, så får man potentielt på puklen. I et læserbrev i den forgangne uge, hvor jeg proklamerede mit kandidatur til det kommende byråd for Det Konservative Folkeparti, fik jeg hurtigt efter læst og påskrevet i et nyt læserbrev fra Henrik Mohr. Jeg var for ukonkret, og mine forslag til ny politik faldt ikke i hr. Mohrs smag. Ja, min evne til at træde op i politik svæver lidt i vinden, når det står til hr. Mohr.

Mine ønsker, kort fortalt, går på at fjerne den særskat for erhvervslivet, som Kerteminde Kommune lige om lidt er den eneste kommune på Fyn, der indkræver. Jeg ønsker ligeledes, at vores erhvervsindsats generelt skal styrkes, så relationen imellem kommunen og erhvervslivet forbedres. Her henviste jeg i øvrigt til den årlige undersøgelse som DI udfører, hvor Kerteminde ligger i absolut bund, år efter år. Denne undersøgelse blev også kritiseret af hr. Mohr. Han kaldte undersøgelsen for ”DI´s karakterbog” og sagde, at man ikke skulle ”lade sig trække rundt i manegen af DI´s evindelige masen.


En hurtig søgning i avisens arkiv afslører en høj aktivitet fra hr. Mohrs pen, når det gælder udarbejdelse af læserbreve.

Henrik Madsen


Undersøgelsen er IKKE en karakterbog, men en gennem bearbejdet undersøgelse der medregner ærlige svar fra det lokale erhvervsliv, samt objektive data fra de danske myndigheder. Undersøgelsen er meget respekteret, og DI har et konstruktivt samarbejde med mange røde såvel som blå kommuner om forbedringer jfr. undersøgelsen.

En hurtig søgning i avisens arkiv afslører en høj aktivitet fra hr. Mohrs pen, når det gælder udarbejdelse af læserbreve. Alt respekt for at man deltager i debatten. Men når stort set alle læserbreve handler om, at alle andre holdninger end hr. Mohrs er ”skuffende” og ja, vel nærmest idiotiske, så er der i min bog gået lidt rigeligt brok i den. Og brok, det kalder jeg det, når det eneste, man gør, er at kritisere. Og her er der vel tale om en tendens. Færre ønsker at gøre noget, flere ønsker bare at kritisere.

Jeg tør godt garantere for, at stort set alle der træder op i politik, gør rigtigt meget for at sætte sig dybt ind i alle sager, som man udtaler sig om. Og her er der ofte tale om meget komplicerede sager med mange facetter. Og dette følges så op af holdninger og handling. Og når det gælder min egen plan, så står erhvervslivet bestemt højt på listen. Finansieringen herfor vil jeg redegøre for, når valgkampen startes for alvor, det kan jeg garantere hr. Mohr for, som jeg i mellemtiden vil opfordre venligt til at komme ind i kampen og gøre noget.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kerteminde Ugeavis

Restaurant investerer i food truck og frygter genåbning i maj: - Det forventes jo, at jeg skal til at stå og gøre politiets arbejde

Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde Ugeavis

Se video - Henrik fra Langeskov er danmarksmester og mad-missionær: Han vil lære dig at elske italienernes fattigmandsspise

Kerteminde Ugeavis

Kursen er sat: Med 228.500 kroner ekstra i bagagen er Ladbydragen snart klar til at tage på togt  - fra Munkebo Bakke

Kerteminde Ugeavis

Endelig - nu åbner det lille butikscenter:  - Kunderne kommer til at møde os med den røde løber ude og flagene hejst

Annonce