Annonce
Kerteminde Ugeavis

Debat: Sommeren tegner temmelig kaotisk med tabet af den store parkeringsplads

Hans Petersen, Kerteminde. Arkivfoto

Læserbrev: I et læserbrev 2/12 redegør Lars Ole Valsøe, konservative, for de kommende problemer vedrørende den fremtidige parkering i midtbyen med henvisning til den nyligt præsenterede parkeringsrapport.

Han anlægger nogle rigtige tanker vedrørende de fremtidige problemer, men forholder sig overhovedet ikke til, at problemet er opstået, fordi hans parti Konservative sammen med Venstre, SF, og Socialdemokratiet har valgt at sælge byens største parkeringsplads til et bofællesskab, som netop vil efterlade byen i forøgede problemer vedrørende parkering, og som yderligere bliver øget med det nye byggeri på havnen.

Da vi i foråret hørte, at de fire partier var blevet enige om at sælge parkeringspladsen, efterlod det byens borgere og handlende i stor frustration, og utallige læserbreve og kommentarer har været fremført, uden nogen form for reaktion fra de fire partier, som stædigt fastholder planen, trods parkeringsrapport og de mange reaktioner.

Annonce

Den vinkel forholder Lars Ole Valsøe sig heller ikke til. Til gengæld foreslår han at købe gl. Netto for derefter at rive det ned og lave parkeringspladser der. Problemet, ved det, er, at den smalle grund giver alt for få parkeringspladser og vil være en million investering med nedrivning og etablering.

Den bygning må da kunne anvendes til noget fornuftigt i stedet, samtidig med at der overhovedet ikke er nogen nøjagtig plan for, hvornår man går i gang med den nye Netto, Først skal der laves en lokalplan, så det har lange udsigter. Til gengæld er planerne vedrørende bofællesskabet langt fremme, så sommeren tegner temmelig kaotisk med tabet af den store parkeringsplads.

Tænk, hvis Lars Ole Valsøe og de mange menige medlemmer af byrådet kunne formå, at få ledelsen i deres partier til at indse, at det er galt at nedlægge den store parkeringsplads, og de fandt en anden placering til bofællesskabet, så så situationen væsentlig lysere ud..

Derved kunne der også spares mange penge og blandt andet undgå ødelæggelsen af det lille, kønne anlæg nord for mødestedet.

Annonce
Kerteminde Ugeavis

Foredrag med kulturredaktør Anette Hyllested

Annonce
Kerteminde Ugeavis

Kirsten Holm fortæller fra sin barndom i Grænselandet

Annonce
Kerteminde Ugeavis

Ny særudstilling på Johannes Larsen Museet

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde Ugeavis

Debat: Fremtidens løsning for vores skrantende lille planet

Kerteminde Ugeavis

Kom-og-prøv SUP, havkajak og crawl

Kerteminde Ugeavis

Jorden er fuld af guld og skatte: Her er de tre vildeste fund i 2021

Kerteminde Ugeavis

Restaurant åbner efter planen i forsommeren: Nu er firkløveren bag klar med koncept og navn

Kerteminde Ugeavis

Galleri Milo tilbyder corona-venlige besøg til dig og dine venner

Kerteminde Ugeavis

Kan ikke undvære papiravisen: Vibeke og Claus er trofaste læsere siden 1971

Kerteminde Ugeavis

Kæmpe hul i baghaven er led i en stor plan: Nu mangler Alex og Vera bare regnen

Kerteminde Ugeavis

Gode Gerninger i Kerteminde Kommune hjælper børn i Syrien

Kerteminde Ugeavis

Se de vilde forvandlinger: Christina hjælper dig af med en kvart meter af dit hår til en god sags tjeneste

Kerteminde Ugeavis

Et liv på forventet efterbevilling

Annonce