Annonce
Kerteminde Ugeavis

Debat: Tak til Gustav og Henrik - der hjalp, da vi var hjælpeløse

Ambulance. Arkivfoto: Michael Bager

Læserbrev: Vi skulle køre til Svendborg sygehus fredag d. 26, men Jørns ben kunne ikke bære ham, så vi fik en sygetransport.

Han blev scannet, og så mente lægen, at sygehusets opgave var gjort. Han udskrev Jørn. Der blevet rekvireret en sygetransport til hjemturen, og jeg kørte hjem, mens jeg indså konsekvenserne.


Hidtil har vi klaret os selv, men nu var vi hjælpeløse.

Ellen Herkild


Vi er begge over 80 år og har en lejlighed med soveværelse og bad på første sal. Hidtil har vi klaret os selv, men nu var vi hjælpeløse.

Da redderne kom ind og så, at der ikke var en seng i stueetagen og ingen hjælpemidler, sagde de stop. ”Vi læsser ikke jer to af under disse forhold”. Den ene (Gustav) gik udenfor og fik fat på den læge, som havde udskrevet Jørn. Vi ved ikke, hvad han sagde, men nogen tid efter kom han ind og forklarede os, at vi ville blive kørt tilbage. Jørn skulle på FAM, til der var en overenskomst med Kerteminde kommune om hjælp til os. Samtidigt skulle årsagen til, at Jørns ben ikke kunne bære hans 80 kg, findes og behandles.

Vi blev kørt til Svendborg, hvor Jørn blev pænt modtaget på FAM. Han er nu under kyndig udredning og der arbejdes på at få et møde med Kommunen.

Vi er begge Gustav dybt taknemmelige. Han havde snøvs og mod nok til at tale dunder til en læge.

Hjertelig tak Gustav og Henrik fra Jørn Møller og Ellen Herkild.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kerteminde Ugeavis

Restaurant investerer i food truck og frygter genåbning i maj: - Det forventes jo, at jeg skal til at stå og gøre politiets arbejde

Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde Ugeavis

Se video - Henrik fra Langeskov er danmarksmester og mad-missionær: Han vil lære dig at elske italienernes fattigmandsspise

Kerteminde Ugeavis

Kursen er sat: Med 228.500 kroner ekstra i bagagen er Ladbydragen snart klar til at tage på togt  - fra Munkebo Bakke

Kerteminde Ugeavis

Endelig - nu åbner det lille butikscenter:  - Kunderne kommer til at møde os med den røde løber ude og flagene hejst

Annonce