Annonce
Kerteminde Ugeavis

Der er mange penge i Kerteminde: Cityforeningen solgte for 2,2 millioner kroner gavekort

Formand for Kerteminde Cityforening bobler af begejstring i øjeblikket: Salget af gavekort blev den største succes i foreningens historie. Arkivfoto: Nils Svalebøg
- Nu skal vi bare bede kerteminderne om at gå ud og bruge deres gavekort, så vi kan få noget omsætning i butikkerne, siger formand for Kerteminde Cityforening, Jonas Nielsen.
Annonce

Kerteminde: For at komme nogenlunde helskindet igennem en coronakrise, hvor folk ikke havde den store lyst til at gå ud og shoppe, fik Kerteminde Cityforening en god ide: De solgte 500-kroners gavekort for 400 kroner.

Salget af gavekort startede i begyndelsen af maj, og sluttede fredag den 23. maj, hvor nogle af de butikker, der solgte gavekort, måtte melde udsolgt, inden dagen var omme.

Nu er salget af gavekort gjort op, og det blev lidt af en overraskelse:

- Det er den største succes i Kerteminde Cityforenings historie. Vi har omsat gavekort for 2,2 millioner kroner. Det er helt vildt, siger vinhandler Jonas Nielsen, formand for Kerteminde Cityforening.

- Det kommer til at koste cityforeningen 440.000 kroner, da det er foreningen, der betaler de 20 procents rabat, man får med gavekortet. Men hvis vi ikke skulle bruge formuen på at hjælpe medlemmerne igennem den værste krise nogensinde, hvornår så? Der kommer da forhåbentlig aldrig sådan en tid igen. Og det er jo vidunderligt, at kerteminderne bakker deres butikker op.

Annonce

Gå ud og brug jeres gavekort

Han understreger, at nu har butikkerne brug for, at kerteminderne går ud og bruger deres gavekort, så der kan komme noget handel i butikkerne og restauranterne.

- Restauranterne og udvalgsbutikkerne har det svært i øjeblikket. Mange af dem holdt lukket i starten, og mange har kørt på nedsat kraft, fordi personalet var sendt hjem. Nu skal der gang i det hele igen, så Kerteminde kan beholde sit rige og varierede foretninsgliv.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce

Seneste nyt

Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce